Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Opcenito – Main›Pozdrav!
-
AuthorPosts
-
March 24, 2007 at 22:32 #1105
NjofrekkParticipantPozdrav momci! Prije nego sto vas ista upitam mislim da bi bilo u redu da se prvo predstavim. Moj ime je Franjo, a u AA se odazivam na nick Njofrekk. Neke od vas poznam i u RL, prvenstveno Nebojsu kojeg znam jer smo nekoc davno na Pecinama trenirali rukomet skupa, a u novije vrijeme smo se sreli na Hattricku prosle sezone kad me razguzio u kupu jedno 7-0 🙂 Malo sam gledao i vasu galeriju i skuzio da znam jos jednog od vas, onog dugonju sa naocalama, al da me ubijes ne mogu se sjetiti odakle niti kako se zove :smt102
Inace, AA nisam nikad zaozbiljno igrao jer sam neko vrijeme imao ozbiljan problem sa World of Warcraft ovisnoscu !opr019iy pa sam AA igrao samo usput kad WoW serveri nisu radili. Kako vec nekoliko mjeseci ne igram WoW (odustao da bi mogao na miru polozit par zadnjih ispita i diplomirat) uhvatio sam se malo ozbiljnije AA.
Dokaz da se sa AA nisam previse bavio prije je i cinjenica da mi je account na AA-trackeru vrlo svjez (tek nekih 120ak dana). Znao sam da nas ima dosta koji igraju na AA i da ima brdo nasih klanova. No ja sam samo za nekoliko uspio saznati – Vi, Ludi i HS… Uvijek sam htio joinat neki klan jer sam nekoliko puta zaigrao na TS sa nekim stranim klanom i skuzio da je 10000x bolje igrat ako imas tim koji zna sta treba radit (za razliku od Lone Gun nacina koji od pocetka igram kad igram sam na nekom lijevom serveru)
Razmisljajuci o klanovima, preferirao sam vas klan jer smo ipak svi Rijecani tu i blizu smo si (premda sam ja Kostrenjan ;-)), nego neki drugi hrvatski klan. Nisam vas htio gnjaviti prije jer sam uvijek respektirao cinjenicu da ne primate vise clanove, a i da kad bi nekog uzeli taj mora bit jeben igrac.
Ja se, evo, tek zagrijao u tom poslu i mislim da mi se vec malo bolje razvio skill.
Eto, javljam vam se sada jer imam jedno pitanjce. Kako vi ne regrutirate nikoga, jel imate mozda kakav dobar savjet kojem drugom hrvatskom klanu bi mogao pristupiti, a da nisu neki shabani?
Glavna stvar je u tome, sto vecinu klanova koje sam gledao, nitko ne igra SF Hospital bas (moj favorit – na njoj gazim sve zivo i nezivo :-))
Moji drugi favoriti su SF CSAR i Urban Assault, ali te dvije mape igram puno rjeðe jer na njima vladaju klanovi, a tipovi ko ja, koji nemaju klan onda zavrsavaju kao cannon fodder tj, lake faking mete 🙁 sto nije zabavno 🙂
Ima jos nekoliko mapa koje su mi ok, al sam sve to nekako zapustio bas zbog cinjenice jer je prilicno suplje igrat bez tima koji zna sto radi 🙂
Na hospitalu jos i mogu prezivjet kad oko mene trce panjevi 🙂 jer je moj cilj naci VIPa i napunit ga olovom sto i nije neki big problem 🙂
Uglavnom, ako imate kakvih savjet, pliz, do share them 🙂
Ako ne, imate pozdrav od AA semi-Rijecana. 😀
Hooah! :smt066
P.S. Nemojte se ljutit zbog duzine threada…inace ne meljem toliko !YeahRight 😀
March 24, 2007 at 23:38 #11874
BaXuZParticipantprvo, i prvo, kod nas nije bitno dal si ti neki uber skillz igrač, vec je bitnije da si normalan tip kojem se igra i zajebava na TS-u, da nisi mulac i da ti se plaća članarina za server (40 kn mjesečno).
drugo, i drugo regrutacija jest zatvorena već neko vrijeme, ali imamo neke razloge za to koji sad nisu bitni
treće, i treće procedura ide ovako, dodješ na naš TS kad god si online i igraš s nama, da te malo skužimo, i ti nas, nakon nekog vremena glavešine autokratski odluče dal si u klanu ili nisi !opr019ge
zadnje, i zadnje ja sam svoje rekao, ostali nek zbore kako im drago, što se mene tiče dobrodošao si na TS, web, server i pivu !zivili
March 24, 2007 at 23:39 #11875
BaXuZParticipanthttp://aaotracker.com/usertracker.php?userid=613872
jesi ovo ti? 62 honora, pa i nisi baš nov u armiji, istina Fagrate je mršav, al popraviće se kad ti mi budemo ghostali pozicije enemy-a
:smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt070 :smt070
March 25, 2007 at 00:32 #11876
DakkyParticipantIlitiga moras imat bar 22 godine, koliko ja imam, da bis upao u klan. Uz sve ostalo navedeno, naravno 😉
March 25, 2007 at 08:24 #11877
BaXuZParticipantpa ako je igrao rukoment s bosiljkom, sumnjam da ima manje od 22
March 25, 2007 at 10:04 #11878
ArMaDaParticipantA mozda je i bosiljko smuljao godiste pa bio NAJBOLJI ..lol.. Dizalicar(ubrzo bivsi ) je sve rekao sto se mene tice
March 25, 2007 at 11:16 #11879
B051LjKoParticipantLOl, b051Ljak nema pojma tko je njofrek ;-)…. LOL, a sjetit ću se… Regrutacija jest zatvorena… no to nije razlog da se ne družimo…
HR AA scena je uglavnom prepuna fanotma…. od simpatičnih kretena i sociopata (LuDi primjerice), zabrijanih nolifera sa kompleksom manje vrijednosti sve do ozbiljnih mentalnih retardacija sa prebivalištem u iznozemstvu..
Dakle, nikome od nas accounti nisu privatni… a i na stranici imas linkove kamo se tko trenutno napucava (istina Hospital je nisko na listi prioriteta)… bez obzira na trenutno zatvorenu regrutaciju… i najveća piva se počinje ispijati prvim gutljajem…
March 25, 2007 at 11:21 #11880
cronoParticipantA ovaj dugonja , moguce da sam ja!! Zovem se Tino i dobro dosao na TS.
Ljudovi u cetvrtak mi napokon stizu komponente za novi komp , tako da sam za vikend napokon ONLINE
March 25, 2007 at 12:13 #11881
NjofrekkParticipantkao prvo…da, na tracker linku, to sam ja… nije mi fragrate najbolji jer sam se tek nedavno prijavio na taj shit… zato i ne prikazuje bas tocnu sliku stanja
mislim da sam negdje sa 45Honora zapoceo sa tim trackerom…
nisam ni znao da postoji dok me nije jedan Bosanac uputio (koji je clan XO klana – stranci) kad sam bio par puta na TS sa njima igrao…
moj problem je tada bio sto mi se znala igra rusiti kad imam TS i AA upaljene…neko vrijeme radi ok i onda samo zablokira…BO…al to je bilo prije 2.7 patcha… nisam jos probao sa novim patchem…sad cekam kraj mjeseca prije nego skinem ovaj 2.8.1. patch jer sam vec debelo prekardasio limit 🙁
Drugo, za dva mjeseca cu napunit 24 godine.
Ma zna me bo5iljko samo nesto zajebava sad…da me vidi prepoznao bi me… 🙂
back to gaming, losa strana mi je sto ne znam dobro te ostale mape koje su izgleda favoriti kod vas, pa i kad pokusam zaigrat malo, razguze me oni koji su na njima iskusni, dok ja trcim ko kokos okolo i pokusavam skuzit di je objective ili di su Opfor u skriveni magli 🙂
a to mi onda sjebe i fragrate pa i onda sve to ode u vrazju babu… hehehe… stvara losu sliku, pa vjerujem da me i klanovi nebi primili jer cujem da je Fragrate >=1 potreban za ulaz u klanove…bar one bolje…
March 25, 2007 at 12:20 #11882
NjofrekkParticipantbas cu malo doletit na TS kad instaliram novi patch da malo ghostamo 😀 hehe…nema veceg uzitka nego kad znam di je pa mu se prisuljam i :smt067
Inace, jel vam ovo pravi TS: ts.ri051.com:8785?
I koji je username i pass ako ih ima?
Odo ja malo trazi VIPa po Hospitalu! :smt039
March 25, 2007 at 19:40 #11883
BaXuZParticipantne brini se ti za fragrate, nas to i ne jebe baš u životu. Što se TS-a tiče username Njofrek, logiraj se kao anonymus, password dobiješ od troky-a na PM, čim on ovo sve pročita i složi se s navedenim
March 25, 2007 at 21:19 #11884
NjofrekkParticipantoke…evo..dobih na PM…idem slozit TS sad…al vam se sigurno necu pridruzit na TSu i in-game prije nego sto stavim novi patch… a to ce bit vjerojatno za 1. April! hehehe
March 25, 2007 at 21:52 #11885
NjofrekkParticipantMarch 26, 2007 at 10:27 #11886
GnjidaParticipantpa ako je igrao rukoment s bosiljkom, sumnjam da ima manje od 22
Ako je igrao rukomet sa Bosiljkom možda ima i 14 :smt042
Bosilko voli pobjeđivati djecu! :smt040
March 26, 2007 at 13:10 #11887
NjofrekkParticipant:smt046
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.