Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

CrazyKure
    Participant

alo ekipa evo nemogu spavat:( pa sam Vas se malo sjetio nakon par godina…reko cisto da vidim jeste na broju i jel se jos uvjek prasi do ranih jutarnjih sati:)) groo dige zhorz jel ste se naucili igrati ili ste jos njubare?:) puno pozdrava od kureta! btw nisam vise u vinkovcima preselio sam se u Zadar

LittleCannon
    Moderator

Lijepo od tebe da si sjetio javiti!!!

Kao sto vidis, ekipa je presla na kreTenkice, osim mene, jer ja sam deda i ja igram ozbiljne igre(jebote ovo glupo zvuci) i vise manje jos uvijek se druzimo. Cak imamo i novih novih clanova koji isto vole popiti i pojesti (kazi magicne rijeci “zderacina i lokanje ovaj vikend” i 1000km je goli kurac za preci)

U svakom slucaju drago mi je da nam se i :smt077 dalmatinci :smt077 jave na forum i nemoj ostati na jednom javljanju u 3 godine.

btw. ova trojica koje si nabrojao se rjedje javljaju na ovaj forum od tebe.

Zh0rZh
    Participant

Zhorzh disagrees 🙂

Pozz Kure a.k.a. praši pila s bombom u ruci

CrazyKure
    Participant

tenkice wtf??? pa igra ko aao ili?? ja osobno nisam igro 3-ku ali sam cuo da je smece?

i samo jedan mali ispravak netocnog navoda! SLAVONAC sa prebivalistem u dalmaciji! da se stavi u zapisnik:)

LittleCannon
    Moderator

tenkice wtf??? pa igra ko aao ili?? ja osobno nisam igro 3-ku ali sam cuo da je smece?

i samo jedan mali ispravak netocnog navoda! SLAVONAC sa prebivalistem u dalmaciji! da se stavi u zapisnik:)

Navod uopce nije bio netocan, nego namjeran.

3jka za mene nije bila smece i igrao sam je 2 godine i dobro se zabavljao, sve dok nisam otkrio ArmA2 a nakon toga i Project Reality Arma2.

Nazalost nakon sto sam to isprobao Armija nema vise nikakve sanse.

Ako zelis mozes skinuti arma2free i joinati se na nas server ( sve ti stoji u mom potpisu).

Ako te bude zainteresiralo javi se pa cemo organizirati jednu vecer igranja.

LittleCannon
    Moderator

Zhorzh disagrees 🙂

Vid’ga!

Old School Lurker strikes back! :smt103

CrazyKure
    Participant

evo skidam tenkice da vidim i to cudo tehnike:)))) al bogami skinicu i armu samo da popravim puknutu cijev u kuci:)

njonjo
    Participant

Pozz Kure 🙂

CrazyKure
    Participant

Zhorzh disagrees 🙂

nikad zaboravljeni pipe north:)

Troky
    Keymaster

Jao, kako bih sada rokao pipu…

BTW, koliko je sati na satu u CP-u na pipi? 😉

Dakky
    Participant

BTW, koliko je sati na satu u CP-u na pipi? 😉

Taman za ić leć

Groo
    Participant

Zhorzh disagrees 🙂

Vid’ga!

Evo i mene kao još jednog prozvanog lurkera !mete

BTW. Aloha Kure ……. mene više nema niti u jednoj igri…….imam višegodišnju terapiju odvikavanja :smt100

njonjo
    Participant

Groo, kupi komp 😉

CrazyKure
    Participant

Zhorzh disagrees 🙂

Vid’ga!

Evo i mene kao još jednog prozvanog lurkera !mete

BTW. Aloha Kure ……. mene više nema niti u jednoj igri…….imam višegodišnju terapiju odvikavanja :smt100

i sta ces kad se odviknes od te UZASNE zaraze zvane gejmanje??? DA NECES MOZDA POCET HEKLAT? jazavcac jedan

CrazyKure
    Participant

vidi koliko je sati a ja tu vozam tenkic po sumici a ujutro u 7 idem raditi:)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.