HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMPozdrav od tipa bez grafičke

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

crono
    Participant

Ima kaj novoga?

Ja sam vec luuuud bez armije

SEE U SOON

njonjo
    Participant

Pozdrav tipu bez grafičke….

B051LjKo
    Participant

He he, da te utješim jučer je bilo strašno zabavno, više manje konstantno sam pucao od 17.20 do 01.17…. I konstantno nas je bilo 5-7 online…

RimtuTiTuki
    Participant

Al mislim da ce ti bit poprilicno zabavno kad se vratis, bas u BUG-u citam kako im sline cure nad tvojom grafuljom.

Kad ju dobijas otprilike?

Zh0rZh
    Participant

Heh tebi je super.Meni prije neki dan riknu moja draga stara GF4Ti4200 i sad sam do daljnjega ponosan vlasnik GF 6200

p.s.

ali makar vrti Oblivion :smt023

p.p.s.

@Gun : imas neki savjet za koriscenje lockpickova ja ni medium ne mogu otvorit a citam po forumima da ljudi otvaraju i hard lockote !opr019ft

crono
    Participant

SUTRA mi stize danas sam maznuo 6600 sa slaganja jer sam lud be armije. ajde svi na TS brzo

LittleCannon
    Moderator

p.p.s.

@Gun : imas neki savjet za koriscenje lockpickova ja ni medium ne mogu otvorit a citam po forumima da ljudi otvaraju i hard lockote !opr019ft

Pickin dim, fora je samo da kliknes kada je cilindar u gornjem mrtvom kutu. Btw, svaki put kad ga gurnes ide drugcijom brzinom, dakle gurkas ga gurkas dok godne krene gore sporo i ondak klik kada dodje u mrtvi kut

Groo
    Participant

p.p.s.

Pickin dim, fora je samo da kliknes kada je cilindar u gornjem mrtvom kutu. Btw, svaki put kad ga gurnes ide drugcijom brzinom, dakle gurkas ga gurkas dok godne krene gore sporo i ondak klik kada dodje u mrtvi kut

Filing Burke ………. Filing :smt033

Zh0rZh
    Participant

Da ali kad imas 3 cilindra za dignut ? To te pitam..jel mi premali skill ili se to uopce ne moze …

Groo
    Participant

Da ali kad imas 3 cilindra za dignut ? To te pitam..jel mi premali skill ili se to uopce ne moze …

Novice skill (1-25) normal

Apprentice skill (26-50) 1 zalockana ostaje takva

Journeyman skill (51-75) 2 zalockane ostaju

Expert skill (76-99) 3 zalockane ostaju

Master skill (100) 4 zalockane ostaju

Sto znaci da je dobro imati visok security level. Ili kupi magije za open door 😀

ja sam trenutno na security 38 !opr019jh

LittleCannon
    Moderator

Pa dizes jednog po jednog, ne kuzim sto ti nije jasno :smt017

B051LjKo
    Participant

Kkvog karaktera igrate…. Ja sam Nightelf archer, sa thief sklonostima (i bozanstvom)… I ubogi prvi level…

crono
    Participant

eVO I JA DANAS POCEO IGRATI NA LEV. 5 SAM

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.