Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Na single dijelu turnira sam sjedio do tipa kojemu je nickname _POGLAVNIK_. Tip je inace iz Rijeke i Haris se zove. Ima oko 30 god. E sad, buduci da tip nije u klanu jer kaze da ne voli obveze, kontao sam mozda bi nam dobro dosao u klanu jer ima 81 honor i to je sve nabio iskljucivo na CSAR-u (500 sati), Hospitalu 350 sati i Bridgeu 170 sati. Dakle, za matcheve na CSARu i Hospitalu.. pojacanje jako dobro. Odmah se dogovorimo s njim da ga za ostale mape necemo ni pitati…

Sto mislite o ideji? Ja bi na sebe preuzeo odgovornost da ga nadjem na nekom serveru dok igra i upitam ga da li je interested.

AAO TRACKER : _poglavnik_

Pozdrav

B051LjKo
    Participant

Ja sam protiv

LittleCannon
    Moderator

Ne

BaXuZ
    Participant

da zeli bit u klanu, vec bi on bio hrvatski sokol

Troky
    Keymaster

Ne

diGestive
    Participant

nikako

Groo
    Participant

Da i ja dam svoj glas.

NE

Dakky
    Participant

roger….

a sta je sa mojim Zoks-om? mogu njega napokon invitat, zivi za taj trenutak.

B051LjKo
    Participant

Što se mene tiče nema problema, ali se baš ne sjećam kad sam igrao online sa zoksom;

LittleCannon
    Moderator

Pravila su ista za sve, neka nas stavi u buddy listu neka igra sa nama i nakon nekog neodredjenog perioda cemo odluciti. Prefiks Ri051 se ne dijeli sakom i kapom vise. Neke greske je bolje ne ponavljati

Dakky
    Participant

Dobro…. no s obzirom da on sad radi a u 9. mj ce u civilku pa ce onda i igrat stalno s nama no vec vas sve ima u buddylisti i igro je s vama cak je i bio na TSu i stvarao konfuziju no nema veze 🙂

moby
    Guest

Pravila su ista za sve, neka nas stavi u buddy listu neka igra sa nama i nakon nekog neodredjenog perioda cemo odluciti. Prefiks Ri051 se ne dijeli sakom i kapom vise. Neke greske je bolje ne ponavljati 

Istaknuo bi onaj VISE tek toliko da se sjetim starih dana….. kojih se prisjetim svaki put kad pogledam listu na trackeru…. 🙂

oce ko to rijesit?

Dakky
    Participant

Agreed. Sve koji nisu igrali 6 mjeseci i vise treba pokickat s liste i to je to…

Dakky
    Participant

ENivej da se ispricam sto sam uopce otvorio ovaj topic. Nisam znao sto tj. tko je bio “poglavnik” (hvala trokyu i bosiljku) .. tako da povlacim sve sto sam rekao tj predlozio. uzivajte 🙂

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.