Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Rimtuu je danas graficka otisla u vjecna lovista. Nakon par sati telefonske dijagnoze otisla je na reklamaciju.

Nekakvom analogijom bi to znacilo da imamo problem u broju igraca za vecerasnji mec. Molio bih dobrovoljca da se javi da odigramo u punom sastavu.

RimtuTiTuki
    Participant

Evo da se javim, uspio sam osposobiti stari laptop…

Sry ljudi… visa sila, vrisnulo danas ujutro… !comp a bas sam se veselio mechu…

Al dobra stvar je da od svega sto imam u kanti, garanciju imaju samo x-fi i graficka, a graficka ima do 17.10 :smt110

@little: 0800 sluzbu otplacujem u pivama na sljedecem saboru :smt030

Troky
    Keymaster

ja cu biti backup AKO bas moram.

H.T.Get
    Participant

Sad sam (pretpostavljam) maknuo crticu iz nicka na TWL, skinuo CDC 1.6.47, pa ako stvarno treba, mogu glumiti glinenog goluba veceras jerbo ne znam mapu, jos me pere temperatura…

Bit ce mi TS otvoren za svaki slucaj.

RimtuTiTuki
    Participant

U majkrosoftu zhive i rade majmuni….

Dakle ja sam jedan od par ljudi u hrvatskoj koji je odlucio instalirati oriđiđi windoze… I sta dobijes s time, samo to da te jebu vise nego kad instaliras piratsku verziju…

Kako mi je crkla graficka, sad sam privremeno zviznuo unutra 9000pro… upalim komp, a ono poruka “promijenili ste hardwer, molimo vas da ponovo aktivirate windowse u sljedeca 3 dana”…

I sta sad da gledam baloncice sa retardiranim porukama svakih 5 minuta, ili da kliknem na registraciju i riskiram da mi ne da da aktiviram u ponedjeljak kad dobijem graficku nazad…

AAAAaAAAaaAaA….

Jebo Bilgejtsa u retardirani mozak

BaXuZ
    Participant

Ai ja sam opet u gadnim problemima, jebe veza s internetom, puca svako malo, ne mogu se igrat. Izgleda da puca samo kod downloada i igranja, ne puca kad surfam. Zašto i kako, ????

S druge strane dozvolio sam vindozama automatic updates, i skine majstor 55 security zakrpi, i kaze restartaj, ne moram ni spominjat da sam uspjesno rebooto tek iz 4. slovima četvrtog pokušaja,m Problem s Flashom u Firefoxu sam rješio tako da sam vratio Flash na verziju 7, sa osmice.

H.T.Get
    Participant

Pokreni neki antispy, iskljuci glupi baloncic i 30 dana bi trebao biti miran…Imam i ja original win-e, ali ih ne koristim 🙂

Isto kazem za bilgejtsa 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Pokreni neki antispy, iskljuci glupi baloncic i 30 dana bi trebao biti miran…Imam i ja original win-e, ali ih ne koristim 🙂

Zasto antispy? a baloncic je ubijen… a daje mi 3 dana za aktivaciju… :smt019

A imam te windowse vec 3god… i sad kad sam isao reinstalirat sistem, reko ajd da ih stavim, da ne skupljaju prasinu…. nikad vise, zivjele corporative edicije…

@BaX: a da ti to formatiras? a apdejt iskljuci, ako ti je do zakrpa obavi to rucno preko eksplorera

H.T.Get
    Participant

ja s xp-antispy pobijem sve zive windows/media apdejte i ostala sranja, zato napisah. A ne kontam da imas 3 dana, na win xp (home, doduse) koji imam je 30 dana za aktivaciju.

BaXuZ
    Participant

necu formatirat, nema 10 dana da je cannon sve poslozio i radilo je ko urica. Najprije cu zvat podrsku za korisnike, pa cu onda sumnjat na na router, a tek onda na windowse

LittleCannon
    Moderator

Posto je cannon pametno dijete, nije ti iskopcao windows restore. Dakle sve sto ti Bax moras napraviti je otici u windows restore i odabrati zadnji datum kada je sve normalno radilo. I vidi cuda, nema updejta, nema sranja sa flashom i nema vise pucanja. :smt047

Da li trebam naglasavati da nakon system restora ugasis automatic apdejts? :smt069

RimtuTiTuki
    Participant

…A ne kontam da imas 3 dana, na win xp (home, doduse) koji imam je 30 dana za aktivaciju.

hehe probaj promijeniti graficku….

Nakon prve instalacije mi je davalo 30 dana, ali nakon promjene hardwera ….

H.T.Get
    Participant

imas pravo, nije mi palo na pamet…:)

nego, oces ti da stavim tu kavu kuhat ili sto? 🙂

BaXuZ
    Participant

eto problem sa diskonekcijama je rijesio AVG antispyware, bivsi ewido, a system restore je iskljucen, naselio se neki trojanac u system volume information/restore. AD-aware ga nije uopce prepoznao, a nod32 ga je prepoznao ali ga nije rijesio

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.