Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Molim cijenjenog diGestiva, pred cijenjenim pukom Ri051, da prenese TWL founder status na mene, odnosno da mi da founder password.

OBRAZLOZENJE:

S obzirom da je gore navedeni cijenjeni clan ove nase male, ali ponosne zajednice, trenutno preokupiran poslovima i nije u mogucnosti izvrsavati svoje klanske obveze precizno i na vrijeme, logicno je da prepusti tu svoju iznimno tesku i odgovornu zadacu nekomu drugome.

U nadi da ovaj post nece shvatiti kao uvredu svoje prezence, i da nece gubljenje founder statusa dozivjeti kao rusenje njegovog posljednjeg bastiona muskosti

Vas kolega

LittleGun

Dakky
    Participant

Ja mislim da je nas Cvijetic pogodniji za Foundera…

LittleCannon
    Moderator

Ja mislim

Eto greske odmah u startu

Troky
    Keymaster

LOOOOOOOOOOL 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

diGestive
    Participant

…kolega, dopustite da negodujem. Smatram da to stvarno nije potrebno mada s druge strane, napominjem, ukoliko smatrate da moja malenkost nije dovoljno dobra za obavljanje tih malih zadaca vezanih uz TWL prepustit cu vam ipak tu cast. Nadalje ukoliko je vas apel usko vezan za to zato sto nas nisam prijavio na 2v2 ladder preko vikenda molio bi za razummijevanje (prijavio sam nas prije 10min) – za vikend je uslijedilo tesko stanje uma popraceno familijarnim odnosima tako da nisam stigao…mislim gdje gori_? hehe…osim toga kao sto rekoh na pifi imam oybiljnu namjeru u igranju na 2v2 obj leuro laddru.

do slusanja kolega ovaj…do tipkanja …tip tip tip….

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.