Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #308

  LittleCannon
  Moderator

  Molim cijenjenog diGestiva, pred cijenjenim pukom Ri051, da prenese TWL founder status na mene, odnosno da mi da founder password.

  OBRAZLOZENJE:

  S obzirom da je gore navedeni cijenjeni clan ove nase male, ali ponosne zajednice, trenutno preokupiran poslovima i nije u mogucnosti izvrsavati svoje klanske obveze precizno i na vrijeme, logicno je da prepusti tu svoju iznimno tesku i odgovornu zadacu nekomu drugome.

  U nadi da ovaj post nece shvatiti kao uvredu svoje prezence, i da nece gubljenje founder statusa dozivjeti kao rusenje njegovog posljednjeg bastiona muskosti

  Vas kolega

  LittleGun

  #4201

  Dakky
  Participant

  Ja mislim da je nas Cvijetic pogodniji za Foundera…

  #4202

  LittleCannon
  Moderator

  Ja mislim

  Eto greske odmah u startu

  #4203

  Troky
  Keymaster

  LOOOOOOOOOOL 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  #4204

  diGestive
  Participant

  …kolega, dopustite da negodujem. Smatram da to stvarno nije potrebno mada s druge strane, napominjem, ukoliko smatrate da moja malenkost nije dovoljno dobra za obavljanje tih malih zadaca vezanih uz TWL prepustit cu vam ipak tu cast. Nadalje ukoliko je vas apel usko vezan za to zato sto nas nisam prijavio na 2v2 ladder preko vikenda molio bi za razummijevanje (prijavio sam nas prije 10min) – za vikend je uslijedilo tesko stanje uma popraceno familijarnim odnosima tako da nisam stigao…mislim gdje gori_? hehe…osim toga kao sto rekoh na pifi imam oybiljnu namjeru u igranju na 2v2 obj leuro laddru.

  do slusanja kolega ovaj…do tipkanja …tip tip tip….

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.