HomeForumsSidekick GamesArmA CaffePrva noc je bila….

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

….potpuni fail.

Na moju veliku zalost ipak se organizacija timskog igranja pokazala prevelikim zalogajem, kojem ja ocito nisam dorastao.

Arma 2 je prekompleksna igra i jednostavno nije ju moguce prvi puta upaliti i ocekivati da cemo svi igrati savrseno.

Jos jednom, zao mi je sto nije barem malo ispalo onako kako sam zamislio.

Izgleda da su nam ameru ipak jebali kevu i u igri.

zvonzi
    Participant

jebiga, nemam nekog iskustva s ovom igrom ali po načinu kako bi se igra trebala igrati, mislim da treba puno više organiziranosti, tišine na kanalu i nekakvog virtualnog zapovjednog lanca da bi zaista uživali u samoj simulaciji. ja nisam doslovno prvih pola sata imao pojma šta, kako, kada i gdje.

Dakky
    Participant

Ne zelim polijevati rakiju po rani, ali po meni je igra prekompleksna i previse simulacija, a premalo “igra” za opustit se i imat “moć” ubit neprijatelja bez previse muke. Zato mi nije sjela ni prvi put kad sam je probao, radje cu igrati UT i ubiti nekog tu i tamo (recimo bar 10 u 10 minuta) nego igrati ArmU 2 sata i nikog ne ubiti, a poginuti 100 puta.

Igra je tu da se igramo, opustimo, zajebavamo, a ne da glumimo neunistivi squad Ri051 ArmA2 boraca prva satnija treći bataljun.

Pepić je mozda zabrijao za simulaciju, ali kako se dade naslutiti, vecina ljudi nije spremna za simulaciju, vec traze arkadu kao sto je bila armija ili kao sto su tenkovi.

Trci pucaj skoci ubij. Eventualno se sakrij.

Uljanov
    Participant

Žao mi je Pepe..:(

Ajkula
    Moderator

Za sinocnji fijasko uopce nije kriva ova igra. Jest da je igra puna bugova,da nervira to sta pogines 100 puta da bi ubio neprijatelja,itd…al krivi smo iskljucivo MI; pocevsi od Pepica “Jastreba” do onog zadnjeg. Problem je sta smo mi prevelike budaletine za tako nesto napravit. Vec prije sluzbenog pocetka akcije se dalo naslutit sta ce bit,a bilo je to ovako:

Ekipa se skuplja na mapi tj. u bazi. Odjedamput pocinje se pucat jedni na druge, netko za zoljom raznese zgradu, tenkovi T-90 (ja,veseli i moby) voze street race po pisti (doslovno) dok ih Ganic gadja sa strane , Njonjo izvodi nekakve lupinge, sa Mi-24, 3 metra iznad zemlje,a Pepe ko drugarica u vrticu trci za nama i smiruje nas.

Uglavnom,nakon sat vremena pocinje akcija.

Izvidjaci krecu prvi i nitko ne smije krenut dok oni ne daju znak,obiljeze mjesta na mapi,bla bla.

Veseli i ja smo dobili ulogu izvidjaca . Lezimo u travi na 500 metara od sela,sa dalekozorom pratimo kretanje enemya.. Odjedamput cuje se vozilo koje prolazi pokraj nas. Stisnuli se mi,jer mislimo da je to enemy,kad ono nas MHQ prolazi i ide negdje. Naravno enemy ga primjeti i pocinje kaos. Kasnije, Veseli i ja puzemo prema selu,kad ono ispred nas NJONJO stoji ko drug Tito i puca prema enemyu. U biti, ja i Veseli koji smo izvidjaci i trebamo biti vrh klina koji napada, bili smo uglavnom zadnji. Svi su bili ispred nas.

Bilo je brdo situacija takvih i moram priznati dobro sam se nasmijao ,a istovremeno i nazivcirao. Nije kriva igra nego smo mi svi neorganizirane budale i djeca.

😀

LittleCannon
    Moderator

Ja samo jos jednom mogu ponoviti steta, steta, steta. Uzbudjenje u ovoj igri dolazi na posve drugaciji nacin.

Ipak si moram utuviti u glavu da vecina nas ovdje vise voli brzu akciju, a manje igranja monopolyija.

LittleCannon
    Moderator

evo i jedine slike od sinoc. Nazalost nakon toga nije bilo sanse skupiti vas opet na hrpu (uostalom dvojica na slici i dalje kopaju po kutiji sa oruzjem iako smo rekli da se svi slikamo)

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

moby
    Participant

Verzija na kojoj se ekšuali nešto i vidi 😉

[lightbox=../../e107_files/public/1322303871_90_FT24540_ri051night-b.jpg|||][/lightbox]

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Timer28
    Participant

Kao prvo..zao mi je zbog ne dolazenja ( visa sila)…ali traktor mi se pokvario :). A drugo…mozda si uso u organizaciju druzenja malo pre ozbiljno…ne mozes ocekivati od ekipe koja zaigra igru prvi puta da odmah skuzi igru ( meni je trebali 2-3 mjeseca i jos uvjek se izgubim tu i tamo 🙂 ) ..prijedlog za sljedeci puta…TS podjela na timove Plavi , Crveni i Zeleni tim. Svaki tim ima svoju zadacu tj. misiju ( recimo Plavi zauzima gradove po ljevoj strani crveni tim po sredini..a zeleni ..da pogodio si ..po desnoj strani )zadnja misija je udruzeni napad na glavni grad ( moze biti neka vrsta takmicenja…tko prvi do glavnog grada) . E sada..kako ce tko do tamo doci..ovisi o ljudima u timu i njihovim VD vodjama . I to je to. To je kada ljudi zagrizu ozbiljnije…a prije toga cisti DIZNILAND…pusti ” djecu da se igraju”…cekaj da osjete smisao igre..onda predlazi organizirane napade 😉 Eto tek toliko..ne ocajavaj..doci ce do organizacije…ali ne silom..ARMA zna biti kurva ;). Isto tek toliko kao prijedlog ( ali naravno to ovisi o igracima ) Operation Arrowhead je puno zabavniji / jasniji i lakse tj. brze se da skuziti igra ( a nije toliko tesko probavljiva za kompove )…ova je zbog same vegetacije zbunjujuca ( znam po sebi da sam pickarao OD KUDA!!?????!!!!!!!!!!!!!??!!!!!!!!!!!!!!!!). Evo jos jedna prijedlog…stavi na server laksi otko http://www.armaholic.com/page.php?id=12315 …neki sa manje vegetacije..pa ces vijeti gusta.

Eto toliko od mene

LittleCannon
    Moderator

Fala na savjetu.

Ipak nekoliko primjedbi na tvoje primjedbe :smt047

1. Procitaj Ajkijev post.

2. Ne mogu ocekivati a kamoli traziti od ljudi da iskesiraju lovu za igru koja im se u startu niti ne svidja previse. Ovako kada je to free onda ce eventualno i probati.

Ipak primjedba o travi je na mjestu. Trebao sam iskljuciti travu vjerujem da bi to prilicno pojednostavilo stvari. Evo jos pepela na ovo malo kose sto mi je ostalo na glavi.

ArMaDa
    Participant

sta se trava moze iskljuciti?,,, pa sta se cekaaaaaaaa:-)

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.