Da poblize objasnim situaciju … pocelo je tako sto su se prvo medjusobno tk, sto me inace ne smeta, nek se ekipa zajebava kako god hoce, ali kako je njih bilo 4 u assaultu (igrala se oaza) i jedan u defu, nakon sto bi se pobili ostalo bi nas 3 u assaultu i 8 u defu, a jedan od njih je bio u defu, pa bi onda jos i malo ghostali, uglavnom ubijali su igru … i dobili prva dva upozorenja
Nakon drugog upozorenja, kad su se po neznam koji put tk, uspout rijesili i jos jednog tipa sta je igrao sa nama, ja sam im objasnio da cu se rekonektat kao admin i izbacit ih, e onda je pocelo razno spominjanje rodbine, i opcenje sa istom. Onda sam se ljepo logirao kao admin, kiko ih i podijelio 24h ban, da mogu na miru pucati bez da mi se ovi ponovo spajaju.
Ocito mi je jedan promakao, jer su se dvojica sa identicnim username-om ponovo ulogirali, i lijepo me zamolili da ih ne kikam da je ostatak klana u kurcu, da se njima samo puca, ja sam ih pustio na miru, i uopzorio da na prvo sranje lete van, sve je bilo ok 4 runde ionda ista stvar, na spawnu tip rijesi pola assaultta, i pocne zajebavat, e reko ovo ti je drugi zuti — permanentni ban.
Sorry na poduzem postu