HomeForums[Ri051] Members OnlyServerPrvi banovi na serveru

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Meni je jako zao ako to nisam smio napraviti, ali jedan klan mi je veceras krv pio na slamcicu jedno pola sata, i kad ni nakon 2 upozorenja nisu prestali radit pizdarije, a jos su mi poceli sve i svasta pickarat, izbacio sam ih sa servera i dodijeli ban na 24 sata, cisto da ih ne kikam svakih 5 min.

E a nakon toga se jedan od njih vratio, ispricao, zamolio me da ga ne kikam … ja reko ok nema beda, al ono sve ok 4 runde, i onda odjednom majmun pocne tk na spawnu, bombom, tako da pobije malo vise, i opet pocne sa pickaranjem, e taj je dobio permanentni ban, odnosno njih dvojica sa istim username-om.

Evo cisto da javim da se ne pitate, otkud EWS na ban listi

btw. Troky ili Little, ako se moze promijenit da svi dobiju trajni ban to bi bilo jako lijepo

P.S. ako ovo nisam smio napravit zbilja mi je zao, al ajd onda recite sta da radim u ovakvim situacijama…

KrLe
    Participant

Snimite vrijeme kad je ovaj post nastao! Rimtu, ča je, ki te tepli ranom zorom? lol Što se mene tiče pretpostavljam da ih nisi zakurac banao, iako nisi bas objasnio što su radili, tako da je to meni ok. Ne znam da li imamo kakvu politiku protiv bananja jer neki ljudi to stvarno zasluže.

B051LjKo
    Participant

MA još nam samo vali da nas netko jebe na vlastitom serveru… po meni si ih apsolutno zasluženo banao…. Možemo se i dogovoriti za proceduru… upozorenje…. nastavlja sa sranjima…. kick.. ne odustaje … ban 24H…. ponovljeni prekrsaj… permanentni ban i zdravo… A zna se što je dopušteno… S tim da sam za to da se za teže uvrede (nacionalizam, rasizam, zelje za spolnim opcenjem sa najuzom rodbinom) odmah salje na hladjenje….

Troky
    Keymaster

Ja ovu akciju podržavam 100%… samo neka se ban lista puni, bit će ugodnije za igranje.

njonjo
    Participant

!opr019ic :smt023 !opr019h4

RimtuTiTuki
    Participant

Da poblize objasnim situaciju … pocelo je tako sto su se prvo medjusobno tk, sto me inace ne smeta, nek se ekipa zajebava kako god hoce, ali kako je njih bilo 4 u assaultu (igrala se oaza) i jedan u defu, nakon sto bi se pobili ostalo bi nas 3 u assaultu i 8 u defu, a jedan od njih je bio u defu, pa bi onda jos i malo ghostali, uglavnom ubijali su igru … i dobili prva dva upozorenja

Nakon drugog upozorenja, kad su se po neznam koji put tk, uspout rijesili i jos jednog tipa sta je igrao sa nama, ja sam im objasnio da cu se rekonektat kao admin i izbacit ih, e onda je pocelo razno spominjanje rodbine, i opcenje sa istom. Onda sam se ljepo logirao kao admin, kiko ih i podijelio 24h ban, da mogu na miru pucati bez da mi se ovi ponovo spajaju.

Ocito mi je jedan promakao, jer su se dvojica sa identicnim username-om ponovo ulogirali, i lijepo me zamolili da ih ne kikam da je ostatak klana u kurcu, da se njima samo puca, ja sam ih pustio na miru, i uopzorio da na prvo sranje lete van, sve je bilo ok 4 runde ionda ista stvar, na spawnu tip rijesi pola assaultta, i pocne zajebavat, e reko ovo ti je drugi zuti — permanentni ban.

Sorry na poduzem postu

LittleCannon
    Moderator

!opr019ic

BaXuZ
    Participant

Rimtu the ban lord!

Ja ako sam ulogiran ko admin, a obicno jesam, cim vidim neka vrijedjanja i svadje odmah tipkam warning, ako se nastave, kick, mada jos nijednom nisam nikog kicknuo, valjda mi nick opasno zvuci pa poslushaju warning. I dijelim warning za lazni idle votekick, ono tip noob, kempa u assaultu jer nezna sta da radi, a stare iskusnjare odma votekick i kazu idle, a tip odjednom pogine ili pokoka nekog nasred mape. To ne toleriram, warning pa kick.

Deki
    Participant

…Jebote, momci,….SVI u SUDIJE!!!! Vidim, da taj server ima dushu, kad su mu admini pravi….

Dakky
    Participant

Deki, a da pocnes ponovo pucat? 😉

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.