Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

H.T.Get
    Participant

A sto reci..nisam igrao tjedan dana jer me nije bilo doma. Jutros usao na jedan jedini server na MP, kao, malo cu se podsjetiti.. Lik iz obrane ubije cijeli assault u 20 sekundi s DP-a, kroz maglu. Ovi njegovi ga ne kikaju. Udjem jedva u obranu, napravim votekick, lik promijeni ime i ne mozes ga kikati. TK-am ga, al me baci u napad iducu partiju. I taaaakooo….

Onda dodje jos jedan, pa imaju dvojicu.

Odem na Border, sve ok 2 partije, rekoh, super… Onda ista prica, odnekud iz sela lik sa pilom, samo pili. Plavi se konzola od njegovih killova.

Eto, napalio sam se da cu igrati nakon toliko dana, onda dozivim ovo. U zelucu sam imao isti osjecaj kao onda kada sam prestao igrati ovu igru, jer, lako mi je dignuti zivac u AAO…a to mi ne treba.

Veceras cu biti online, na TS-u, radi matcha, ali stvarno, stvarno mi se ne igra vise u ovom trenutku. Da ga mogu kroz monitor dohvatiti, zavrsio bih u Lepoglavi samo tako. Znam, “nemoj se zivcirati, blabla..” al jebiga, ne mogu si pomoci.

Hooah za PB i jebenu “besplatnu” igru!!

E da…jebem mater i Zlaji koji nije cheater.

B051LjKo
    Participant

Get get get get….. ne biti neurozan…. smradoljuba ima i uvijek će ih biti, barem kroz mjesec izlai 2.7 pa će biti barem tjedn ili 2 leggero pucanja…

RimtuTiTuki
    Participant

Ma daj Get, to se lako rjesava,

imas dva nacina:

1) dovoljna koncentracija pive u krvi, i onda ti je sve !zivili

2) odes na nas server, i zoves ekipu da ti se pridruzi, a chitera kikas

A vjerujem ja da si ti njega na MP fino izjebo bez obzira sto je tip varao, a to pruza poprilicnu satisfakciju, tako da si ti njega vjerojatno vise izivcirao nego on tebe !opr019fj

B051LjKo
    Participant

Istina zhiva, eto ga razlog vishe da se koristi nas server… barem si na miru jer te gamad neche jebati…

H.T.Get
    Participant

To je odlicna ideja, samo sto ‘vakav kakav jesam, nisam uplatio kune za clanarinu (imao prilicno izdataka protekla 2 mjeseca, zahvati na autu i stanu) i onda mi bad ista pitati u svezi glede servera i koristenja istog. Bilo bi dobro kad bi se imalo admin ovlasti jer bih takve banao za vjeke vjekova i igrao bih na nasem serveru. Jeb’ga…

RimtuTiTuki
    Participant

Kad smo vec kod admin ovlasti, je’l ih mogu dobit nazad? Buduci da se u zadnje vrijeme igram sam sa sobom, bilo bi ih fora imat…

B051LjKo
    Participant

Vjerujem da ćete ih dobiti čim trokinja vidi ovaj post… Imam ideju za popularizaciju; žestoki nacizam i nemilosrdnjo kikavanje…. “Cheater Free u nazivu poslije croatia opfor ne bi škodilo…”

B051LjKo
    Participant

Uostalom, radi gamadi se ne odustaje, neće mene niti jedan smrdljivi cheater tjerati sa servera pa makar 10 000K roea na njemu skupio…. i slatko chu se smijati dok on lijepo gleda cijelu rundu (jer ti se nigdje ne zuri) i tu i tamo baci komentar kako ti je nabio roe, uz LoLčić kao odgovor dotičnoj amebi…. Istrijebiti gamad, a ne skrivati se pod ženine skute treba…

LittleCannon
    Moderator

Cheaterima bi sel vrlo lako doslo na kraj kada bi se na nas server recimo podigao min honor na 50.

To bi donijelo nekoliko stvari, kao sto su recimo svaka runda bi bila vrijedna igranja, vrhunsku igru cijelo vrijeme, a citera bi bilo puno manje, usudio bih se reci nista jer poznata stvar je da citeri su obicno na drugom ili trecem accountu sto znaci uvijek su u pravilu <30 honora.

LittleCannon
    Moderator

Ah da, ne pizdite radi admin ovlasti jer svi imate admin password pa se igrajte

B051LjKo
    Participant

Odlična ideja, spiči min honor na 50, čisto za probu….

LittleCannon
    Moderator

Prvo cemo postaviti pool pa da se ssvi sloze, iako sumnjam da ce biti problema jer se najveca picajzla slozila sa promjenom :smt077

LittleCannon
    Moderator

btw jedini tko nam je ispod 50 honora je djuha i on je na 45

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.