HomeForums[Ri051] Members OnlyServerPunk buster screen shots

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Za sve vas koji ste sumnjicavi prema nekom igracu od sada mozete i pogledati njegov screeshot na http://212.187.209.215/212.187.209.215/pbsvss.htm

moby
    Guest

Za sve vas koji niste primjetili skoro ni jedan SS ne radi 😉

Dakky
    Participant

nego, jel bi mogao netko napisati quick start guide kako se mijenjaju mape ili kicka igrac kada se ulogiramo kao admini?

naravno, mislim da kad je server prazan ili kad se nekome nesto puca a nitko od nasih nije online, da bi bilo lijepo da pocne na svom serveru pa “mozda netko dode”

LittleCannon
    Moderator

otvori svoj jebeni topic, a ne svaki put ko pijavica se zakacis na tudji

LittleCannon
    Moderator

Za sve vas koji niste primjetili skoro ni jedan SS ne radi 😉

A za sve vas povrsne koji niste primijetili preko 80% ih je ispravno

moby
    Guest

Morat cemo zaposlit nekoga iz zavoda za statistiku jer meni na 80% pise:

“Screenshot transfer was incomplete.”

Ajde nesto manje sada nego prvi put kad sam gledao, valjda lose osvjezava to :smt102

Dakky
    Participant

Ej pepic, zasto sada kad idem vidjet screenshotove nema danasnjih screenshotova, npr. igram sad Extrakciju i jedan mi je ful sumnjiv ali na listi su sve screenshotovi od jucer…..

LittleCannon
    Moderator

Ej pepic, zasto sada kad idem vidjet screenshotove nema danasnjih screenshotova, npr. igram sad Extrakciju i jedan mi je ful sumnjiv ali na listi su sve screenshotovi od jucer…..

Nakon dva dana zajebavanja i cak reinstalacije servera, otkrijem da zbog skorasnjih updatea serverske vezije punk bustera svi screenshotovi su dizejblani

Eto sad znas zasto, a bogami i !sere ja

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.