Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author

Profa_Cro
    Participant

Trazim nekakav domaci klan a vidim da ste otvorili na forumu novacenje pa da vidim el ja prolazim!!!!

Vidim da vas ima na TS pa ako moze kad sam uz komp da vam se pridruzim u igri.

Inace ja bih bio vise moralna podrska nego kakav glavni pucac!

Javite se :smt067

Profa_Cro
    Participant

Eh da i ako novacite na trackeru je ostalo da ne novacite. !opr019h4

LittleCannon
    Moderator

Ma ne novacimo, ali nema veze.

Slobodno dodji na nas TS, uvijek si dobrodosao. Upoznaj nas, mi cemo upoznati tebe, pucaj s nama malo, ako ti se svidi, lako cemo za ostalo.

Adresa TS ti je ri051.ath.cx:8785 , i mislim da passworda nema, a ako ima vec ce me netko ispraviti

Profa_Cro
    Participant

Covjece a gdje ti radis da stignes toliko nabijati po tastaturi?

E i jedno pitanjce ova verzija 2.7 koju ste skidali da li se dade mozda kako dodatno kompresirati ili je vec kompresirana da se moze potegnuti s neta?

Imam samo 2 gb prometa pa ne bih htio plačati dodatno ili cu jednostavno pricekati kad dode na kakvom cd-u

RimtuTiTuki
    Participant

Adresa TS ti je ri051.ath.cx:8785 , i mislim da passworda nema, a ako ima vec ce me netko ispraviti

pass je ri051

Profa_Cro
    Participant

Hvala,hvala

crono
    Participant

Pozdrav Profa!!!

Poskidaj tu 2.7 verziu, pa nam se pridruzi na TS!!!

B051LjKo
    Participant

Ako si T-Comov korisnik 2GB ti je automatski dignuto na 5. Što se tiče regrutacije, kao što su kolege naglasile, nije otvorena… što nije razlog da se družiš s nama na TSu i da puškaramo skupa… Kada se dobro upoznamo, sve opcije su otvorene…

Profa_Cro
    Participant

Hvala na upozorenju,vidis nisam ni znao da ce podignuti promet. Cim dode veci promet skidam 2,7 versiu brijem komp i dolazim vam tureve naprasiti.

RimtuTiTuki
    Participant

Hvala na upozorenju,vidis nisam ni znao da ce podignuti promet. Cim dode veci promet skidam 2,7 versiu brijem komp i dolazim vam tureve naprasiti.

Ako si na t-comu promet ti je sa 2 na 5GB dignut od 1.09, a cijena 1GB ti je pala na 20kuna, tako da slobodno navali, moja preporuka skidaj onih 11 dijelova, ne u komadu da nebi bilo pickaranja kad se podkrade neka greskica

evo ti link

Profa_Cro
    Participant

E ajde molim te posalji mi na mail linkic

zdravko-zvonarek@kc.t-com.hr

svidja mi se mapa steamroller rodena za mene kampera,a i volim sve sto je veliko jer sam i sam takav!!!!!

RimtuTiTuki
    Participant

Pa stavio sam ti ga gore, sve sto trebas je kliknut tamo di pise plavim slovima “link”

edit:

btw. vidim po trackeru da ti se svidja border, a s obzirom da mi po njemu tucemo u zadnje vrijeme, vidim da ce ovo bit ugodno druzenje, vidimo se online

Profa_Cro
    Participant

probao sam na poslu al nije islo,kod kuce ide thx

Profa_Cro
    Participant

ides!!!!!

6 sati skidanja uzas

Profa_Cro
    Participant

Verzija 2.7 radi danas sam od 16-20 sati na borderu i dodite da vas naprasim!!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.