Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 75 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Lutam po forumu i citam stare threadove i izmedju ostalih threadova naletim na oglasnu plocu a u njoj stoji zaboravljeni thread Clanarina.

Imamo to nesto kesa, a neznamo sto cemo sa njim. Nekoliko puta sam predlagao majice, no niste se nesto iskazali po tom pitanju.

Sada mi je pala druga ideja.

Dakle svi koji su na tablici u plusu, sto mislite da s tim novcima kupimo nekoliko Arma 2 licenci?

S obzirom da ja vec imam licencu ja se odricem svog dijela, vjerujem da i Ajki isto tako.

Ajmo s misljenjima na sunce

Troky
    Keymaster

protiv.

RimtuTiTuki
    Participant

protiv.

također

Ajkula
    Moderator

Ajmo radje kupit jednog “Janka” pa da gledamo Nela u uskim hlacicama kako ga vrti.

🙂

Dakky
    Participant

Ajmo radje kupit jednog “Janka” pa da gledamo Nela u uskim hlacicama kako ga vrti.

🙂

Definitivno agree. Izvor Rječine mila majka:

Plus par cevapa na rostilju dok se Janko vrti… 🙂

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

mislim da Janka mozemo i mimo clanarine okrenuti.

Volio bih da se clanarina utrosi na nesto sto ima trajniju vrijednost od 3 podriga i jednog sranja dan poslije

Groo
    Participant

Pizde koje bi te sve izvrtile i izjele. Kao da to nedovoljno radim kroz život. Pepe pucaj sa još prijedloga…..ideja se mi sviđa skroz…..i ta arma nije loše samo da se ustoličim kada da igram i u ovom terenskom presingu. I ne kužim još ispravno kako da pucam i kamo da pucam. Nekako bi u IRL brže pohvatao….hehehehehe

Toliko od mene……..lurkam vas 😛

njonjo
    Participant

OT, projekt ide na cekanje, kronicni manjak vremena…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

Njonjo ti di luuuuuuud.

A zamislite da je prva crta odbrane pipe na 1 km od kapije.

KrLe
    Participant

ja ne stignem ni tenkiće igrat, a di ću armu, di mi treba par sati za jednu misiju… nažalost, nisam zainteresiran, ali podržavam ako ima zainteresiranih da se nakupuju licence…

LittleCannon
    Moderator

ja ne stignem ni tenkiće igrat, a di ću armu, di mi treba par sati za jednu misiju… nažalost, nisam zainteresiran, ali podržavam ako ima zainteresiranih da se nakupuju licence…

Ma sve jasno, ali pokusavam nesto pomaknuti sa mrtve tocke.

Toliko smo se ulijenili ili nazovi kako hoces, da i dvostruki klik predstavlja napor.

Palo mi je to na pamet jer je Arma pojeftinila pa mozemo kupiti 10 licenci kompletne Arme2 (obe verzije).

Nebitno, otvoren sam za druge prijedloge dok god se nesto krece nekamo.

Sve je bolje od ovoga sto je sada.

B051LjKo
    Participant

Protiv inicijative za Armu! Kome se ista igra, nek je kupi! U protivnom bi sljedeći (u tom slučaju opravdani) zahtjev bio kupovina klanskim novcem Sanrio Cash Pointsa za Hello Kitty online!

Ja želim novu majicu! Novaca se ima, što se čeka?

BTW. Što se desilo s onim novcima koji su sjeli na mobyev račun i zašto ih nije proslijedio blagajnici?

Dakky
    Participant

Pepe, kao sto bi ti htio Armu, tako bi WoT-eri vjerojatno htjeli gold. Po meni i jedna i druga opcija bzvz, cuvaj pare dok ne uleti nesto sto se svima svidja. A mogli bi i unajmiti neku dvoranu za tu lovu pa baciti lanušu ko u dobra, stara vremena

Troky
    Keymaster

BTW. Što se desilo s onim novcima koji su sjeli na mobyev račun i zašto ih nije proslijedio blagajnici?

Da, stvarno, što je s tom lovom?

RimtuTiTuki
    Participant

Alo ljudi jel vi znate koliko subaru pije…!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 75 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.