Danas poslije meča na Radio tornju smo ponizili svima nam mrske Seljačine…. Prvo na ekstrakciji (kamo imamo isto sadi da se razumijemo) a onda na Water treatmntu (njihov izbor :-)… U prvih 7 rundi ja i moby (koji je igrao s testerom LOL) kombinirano imali 38-5…. LOL LOL LOL, moby sam 21-1…. Ah, dugo se nisam tako zabavljao…
Da ne govorim da smo ekstrakciju igrali 6 protiv 9 a protiv 11 Seljobera je igralo čak 9 hrabrih Ri051 vojaka…
Osim velichine penisicha meni je i srce naraslo jucer. Igali smo Armada i ja mapu bar sat prije nego se skupila ekipa i HSovci su nas dobrano derali do onda…. no opet se pokazalo da je Extraction JAAAKO TeamPlay mapa jer se sve jako okrenulo kad nas se skupilo na TSu.
Zaboravio si napomenut da je prelazak na WaterT bio uzrokovan upravo nasom dominacijom i stezanjem jaja protivnika koji odlucuje mjenjat mapu da se ne sramote.
I onda JA koji NIKAD ne igram s pilom [sad se pitam zasto] placem jer je samo ona ostala za izabrat…… a ostalo je povijest! !horse
LJudi, nemojte mi uznemiravat brata ovakvim bezobraznim avatarima. ako brzo ne skuzim kako da mu to promjenim morat ću stvar riješit korektorom preko ekrana!!!
Lopuže jedne, samo vi smišljajte svoje prljave smicalice. Kad se mi računalno opismenimo pa vam počnemo sjebavat vaša oGame dostignuća, vidjet ćete vi! Hehe
To se, naravno, odnosi na Bosiljka i Rimtua
<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Jan 18 2006, 06:44PM ]</span>