Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Danas poslije meča na Radio tornju smo ponizili svima nam mrske Seljačine…. Prvo na ekstrakciji (kamo imamo isto sadi da se razumijemo) a onda na Water treatmntu (njihov izbor :-)… U prvih 7 rundi ja i moby (koji je igrao s testerom LOL) kombinirano imali 38-5…. LOL LOL LOL, moby sam 21-1…. Ah, dugo se nisam tako zabavljao…

Da ne govorim da smo ekstrakciju igrali 6 protiv 9 a protiv 11 Seljobera je igralo čak 9 hrabrih Ri051 vojaka…

Troky
    Keymaster

Zaboravio si napomenuti da je klanski penisich produžen za 1.3 incha

moby
    Guest

mmmm da!

Bilo je bas MLJAC!

Osim velichine penisicha meni je i srce naraslo jucer. Igali smo Armada i ja mapu bar sat prije nego se skupila ekipa i HSovci su nas dobrano derali do onda…. no opet se pokazalo da je Extraction JAAAKO TeamPlay mapa jer se sve jako okrenulo kad nas se skupilo na TSu.

Zaboravio si napomenut da je prelazak na WaterT bio uzrokovan upravo nasom dominacijom i stezanjem jaja protivnika koji odlucuje mjenjat mapu da se ne sramote.

I onda JA koji NIKAD ne igram s pilom [sad se pitam zasto] placem jer je samo ona ostala za izabrat…… a ostalo je povijest! !horse

ArMaDa
    Participant

Ja zrlim samo da kazem MLJAC MLJAC :-)))))

KrLe
    Participant

LJudi, nemojte mi uznemiravat brata ovakvim bezobraznim avatarima. ako brzo ne skuzim kako da mu to promjenim morat ću stvar riješit korektorom preko ekrana!!!

Groo
    Participant

Moderators: moby, troky, diGestive, LittleGun

Potrazi krivca.

moby
    Guest

Izbaci moby

Troky
    Keymaster

Ubaci B051LjKo

KrLe
    Participant

ok. vidim da je pogreška ispravljena, zahvaljujem na brzoj intervenciji.

B051LjKo
    Participant

Ubaci B051LjKo

zla zla zla kleveta !angel

RimtuTiTuki
    Participant

Ubaci B051LjKo

zla zla zla kleveta !angel

Ma ja ne vjerujem da bi to bosiljak bio u stanju napraviti

btw bosiljak, jesi dobio mail !biglaugh

KrLe
    Participant

Lopuže jedne, samo vi smišljajte svoje prljave smicalice. Kad se mi računalno opismenimo pa vam počnemo sjebavat vaša oGame dostignuća, vidjet ćete vi! Hehe

To se, naravno, odnosi na Bosiljka i Rimtua

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Jan 18 2006, 06:44PM ]</span>

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.