HomeForums[Ri051] Members OnlyServerReal life server.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Laganom diskusijom na jucersnjoj pivi dosli smo do zakljucka da nas server s obzirom na svoju lokaciju i slabu posjecenost, nije iskoristiv u klasicnom smislu te da bi trebali nesto uciniti da server bude poseban. U svrhu ispunjenja nasih zelja dogovoreno je slijedece:

1. S obzirom da svi volimo armju zbog kakve takve realnosti odluceno je da se uklone sva pomagala sa HUD-a

2. F1 konzola nece biti vidljiva do isteka posljednje runde

3. Nema death message-a

4. Shodno gornjim promjenama server ce privremeno promijeniti ime u “[Ri051] Croatian opfor Real Life server”

Sve gore navedene promijene ce se izvrsiti danas u popodnevnim satima i biti ce vazece dok god ne bude pobuna nastupila u nasim redovima.

Ukoliko netko ima nekakvih prijedloga ili primjedbi, neka kaze sada ili neka suti zauvijek.

Troky
    Keymaster

OT

Ukoliko netko ima nekakvih prijedloga ili primjedbi, neka kaze sada ili neka suti zauvijek.

Sad očekujem neku Dakkyjaevu umotvorinu, jer čisto sumnjam da će kod njega odigrati ulogu drugi dio gornje rečenice.

Dakky
    Participant

Ne, mene vesele sve promjene, a buduci da ionako ne igram, svejedno mi je……

Groo
    Participant

Potpisujem.

BaXuZ
    Participant

Ne volim bigbrother servere. Kad dodje EU adresa, vracaj na staro.

LittleCannon
    Moderator

Ne volim bigbrother servere. Kad dodje EU adresa, vracaj na staro.

Evo priznajem, trudio sam se ali mi nikako nije uspijevalo da pronadjem logicku nit koja bi povezivala nas server i big brother !dodge

njonjo
    Participant

cool

BaXuZ
    Participant

reality show

B051LjKo
    Participant

Nažalost to će samo značiti da će ljudi koji nisu na TSu biti u još većem kurcu…

LittleCannon
    Moderator

Zao mi je samo sto nisi sinoc igrao sa nama, jer ne bi ovako govorio.

Znas onu sa skokom i hopom

B051LjKo
    Participant

A vjerovatno…. ali svejedno još ću jednom hopnut bez skoak i reći da je ovo ipak igra, i svaka čast na realnosti ali nekako mi se čini da će ovo otjerati igru u jednom novom smjeru…

Ono što mi je cool je prikaz samo broja klipova (bez metaka i bombi) jer jebem mu mišića znam koliko bombi imam u Real lifeu a ovdje kurac… Za sad bi molio samo da se ova zadnja opcija usvoji, a za ostalo neka ostane kakoje

B051LjKo
    Participant

Rečeno učinjeno…. iz više razloga, weapon loadout je na svakoj mapi drugačiji a meni se stvarno neda napamet učiti koliko imam kojih vrsta granati na svakoj poziciji u timu…

LittleCannon
    Moderator

Klipova uvijek imas 6, a ono sto neznas niti u stvarnom zivotu jest koliko ti je ostalo metaka u pojedinom spremniku. Bobe su isto prilicno jasne, ako stisnes 2, a nista ne izlazi, ne treba biti Einstein da bi shvatio da ih nemas.

Jos jednom cu ti ponoviti, nisi sinoc igrao i lupetas na pamet.

Svima nama koji smo sinoc igrali ideja se dopala maksimalno i dala jednu novu dimenziju igranja gdje doslovno moras paziti kako igras, koliko si metaka ispalio i da li je onaj preko stvarno pao ili se umirio pa me hoce zajebati.

Prvo probaj i igraj jedno sat vremena i onda mozes nesto pricati o tome. Ovako me podsjecas na Dakkyja koij nije htio jesti cevape, a nikad ih nije jeo u zivotu prije. Da li moram govoriti da se sada na svakom rostilju gusi u njima?

B051LjKo
    Participant

Hmmmm odmah drvlje i kamenje…. Više puta sam igrao na real serverima i jedini za sada definitivno donešeni zaključak jeste da je teže, puno teže; a to uzročno posljedično ne mora biti loše, dapače !jumping0004 …

Što se tiče bombi, bojim se da me nisi razumio…. na početku Runde ih imam 6, ali što je sa statusom nakon 8 minuta. Jučerašnji primjer sa armadom na Bridgeu kad mu je Grujo donio pušrku. Da ga jebeš ne možeš biti siguran koliko ti je klipova ostalo, i nemaš pojma koliko još možeš pokrivati….

Što se tiče bombi ista stvar, na većini mapa obična C pljuca ima 2 ili nijednu, ponegdje je to 1 ali rijeđe. Sa testericom s kojom se često družim to nije tako…. negdje su tri, negdje niti jedna, o dimnama i flashicama da niti ne govorim. Koliko je REAL da svaki vojnik usred bitke ide prekopavati dzepove da vidi da li ima koju bombu. Što ako zatreba dima a ja nemam pojma koliko dimni imam, što je s termitom; na blizzardi primjerice netko ima samo jednog, netko dvije a leader čak 3?!?!. Jednostavno ne vidim kako točno to umanjuje realnost.

Da niti ne spominjem da mi se masu puta desi (pogotovo na ekstrakciji) da pokušavam izvaditi bombu a ona to prve 3 minute jednostavno odbija…. što to znači, da nemam niti jednu, da mi se zaglavila u džepu WTF. Sve te gluposti kradu vrlo dragocjene sekunde koje znače život i smrt.

Što ako klikćem po flešici i čudim se što je ne vadi, a u biti je nemam?!?!?! gomila i gomila upitnika…

Status zdravlja pak, netko te pogodi i ti neko vrijeme krvariš; u real life dobro znaš kad si lagano ranjen ili kad se jedva vučeš. Netko će reći da, malo se kreći okolo pa ćeš skužit, ali SVAKI vojnik MORA biti barem približno svjestan svojih mogućnosti, tako ja crven sigurno neći potrčati za nekim, a ako sam žut imam vrlo dobre šanse za nešto napraviti…. Mogu ovako drobiti do sutra, da skratim moji stavovi su slijedeći….

Broj metaka : može biti pokojni što se mene tiče

Broj klipova : zašto kvragu ne i u RL znaš koliko ih je ostalo !bash

Broj nada/flahs/smoke/term : isto što i za klipove !boxing

Breacher : Hura idem breachati vrata sa eksplozivnim penisom ako nemam breachera !kenjam

Puška na ledjima : HURA AKO SLUČAJNO POKUPIM PUŠKU zajedno sa objektivom i čudim se zašto ne mogu izvaditi bombu, ah da možda ih nemam, ili gle možda sam ih bacio…. ma ne sigurno je bug pa je ne vadim…. i ah da dodatnih 10 kila na leđiam je za mene pizdarija; pa ja sam AMERIČKI VOJNIK !romeo

Weapon status: Hm kako vidjeti da li si u singleu ili autu, propucaj, super ideja nitko te neće čuti, znam znam, pamti, ma kurac ću pamtit nakon 5 minuta pucanja pogotovo ako pokupim tuđu pljucu s poda !buttkick

Vrijeme: mislim da je Ok vidjeti koliko je do kraja, svi časni US vojnici imaju satić na ruci (doduše japanski, ali voze i njemačke auto i pucaju iz švapskih pljuca pa nije bed) !cheer

Nightvision: naravno da ne znam da li ga imam; što je glupo !zz_banghead

To su moja razmtranja !Pop

moby
    Guest

Mislim da imas previse slobodnog vremena na poslu… !zz_innocent

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.