Hmmmm odmah drvlje i kamenje…. Više puta sam igrao na real serverima i jedini za sada definitivno donešeni zaključak jeste da je teže, puno teže; a to uzročno posljedično ne mora biti loše, dapače !jumping0004 …
Što se tiče bombi, bojim se da me nisi razumio…. na početku Runde ih imam 6, ali što je sa statusom nakon 8 minuta. Jučerašnji primjer sa armadom na Bridgeu kad mu je Grujo donio pušrku. Da ga jebeš ne možeš biti siguran koliko ti je klipova ostalo, i nemaš pojma koliko još možeš pokrivati….
Što se tiče bombi ista stvar, na većini mapa obična C pljuca ima 2 ili nijednu, ponegdje je to 1 ali rijeđe. Sa testericom s kojom se često družim to nije tako…. negdje su tri, negdje niti jedna, o dimnama i flashicama da niti ne govorim. Koliko je REAL da svaki vojnik usred bitke ide prekopavati dzepove da vidi da li ima koju bombu. Što ako zatreba dima a ja nemam pojma koliko dimni imam, što je s termitom; na blizzardi primjerice netko ima samo jednog, netko dvije a leader čak 3?!?!. Jednostavno ne vidim kako točno to umanjuje realnost.
Da niti ne spominjem da mi se masu puta desi (pogotovo na ekstrakciji) da pokušavam izvaditi bombu a ona to prve 3 minute jednostavno odbija…. što to znači, da nemam niti jednu, da mi se zaglavila u džepu WTF. Sve te gluposti kradu vrlo dragocjene sekunde koje znače život i smrt.
Što ako klikćem po flešici i čudim se što je ne vadi, a u biti je nemam?!?!?! gomila i gomila upitnika…
Status zdravlja pak, netko te pogodi i ti neko vrijeme krvariš; u real life dobro znaš kad si lagano ranjen ili kad se jedva vučeš. Netko će reći da, malo se kreći okolo pa ćeš skužit, ali SVAKI vojnik MORA biti barem približno svjestan svojih mogućnosti, tako ja crven sigurno neći potrčati za nekim, a ako sam žut imam vrlo dobre šanse za nešto napraviti…. Mogu ovako drobiti do sutra, da skratim moji stavovi su slijedeći….
Broj metaka : može biti pokojni što se mene tiče
Broj klipova : zašto kvragu ne i u RL znaš koliko ih je ostalo !bash
Broj nada/flahs/smoke/term : isto što i za klipove !boxing
Breacher : Hura idem breachati vrata sa eksplozivnim penisom ako nemam breachera !kenjam
Puška na ledjima : HURA AKO SLUČAJNO POKUPIM PUŠKU zajedno sa objektivom i čudim se zašto ne mogu izvaditi bombu, ah da možda ih nemam, ili gle možda sam ih bacio…. ma ne sigurno je bug pa je ne vadim…. i ah da dodatnih 10 kila na leđiam je za mene pizdarija; pa ja sam AMERIČKI VOJNIK !romeo
Weapon status: Hm kako vidjeti da li si u singleu ili autu, propucaj, super ideja nitko te neće čuti, znam znam, pamti, ma kurac ću pamtit nakon 5 minuta pucanja pogotovo ako pokupim tuđu pljucu s poda !buttkick
Vrijeme: mislim da je Ok vidjeti koliko je do kraja, svi časni US vojnici imaju satić na ruci (doduše japanski, ali voze i njemačke auto i pucaju iz švapskih pljuca pa nije bed) !cheer
Nightvision: naravno da ne znam da li ga imam; što je glupo !zz_banghead
To su moja razmtranja !Pop