Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Posto nas je vec 4 iz klana krenulo u avanture po oceanima sirom svijeta , vrijeme je da otvorimo jedan topic gdje cemo razmjenjivat iskustva, adrese poznatih i nepoznatih kompanija koje traze ljude, hvalit se ko ima vecu placu i pricat o tome kako su oni sa drill floora retardi koji polome sve sta uzmu u ruke.

Evo ja cu prvi. Stavit cu adresu Rig Menadjera za Ensco E70 koji je ujedno i jedna od vecih faca sto se tice kompanije Ensco plc u sjevernom moru.

Vjerujem da adresa ne treba Bosiljku (mada nikad neznas) , al mislim da ce dobro doci Pepichu ako odluci otici cha sa Saipema.

GCarlile@enscoplc.com

Tip se zove Gavin Carlile. Upoznao sam se osobno sa njime i tip je prva liga. Uvijek trazi ljude posto Ensco izbacuje nekoliko novogradnji. Pepe, zvekni mu mail , onako bezveze. Mozes mu rec da ti je mail dao Rig Mechanic sa E70 ili mu ne moras nista spominjat.

p.s. Punco Broad, di si nestao? Vrati se na gmail chat !! 🙂

Ajkula
    Moderator

E da, kad dodjem doma, potrazit cu i ostale adrse koje imam u arhivi.

Dakky
    Participant

Ako netko zna kompaniju da trazi konobare, nek mi javi pa da prenesem Zoksu.

ArMaDa
    Participant

pitaj ti njega za safety officer jer cu diplomirati za 2-3 mjeseca:-)

Ajkula
    Moderator

Ako netko zna kompaniju da trazi konobare, nek mi javi pa da prenesem Zoksu.

Nek posalje CV u Sodexo. To je jedna veca firma koja opskrbljuje konobare, stewarde i catering ljude po platformama.

LittleCannon
    Moderator

hvala sto mislis na mene, no trenutni plan mi je zadrzati se na Saipemu dok ne skupim jos malo iskustva i ne skupim sve pokemone zvane Kongsberg

BaXuZ
    Participant

lajkam

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.