Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dakle, najtecanje u tri faze:

Subota: Armijanje i dobar stari LAN, uz usporedo odvijanje discipline ispijanja pive do kasnih nocnih sati (lagani rostiljic se moze ubaciti)…

Nedelja: Ujutro ciscenje nereda u connectu i odlazak na rijecinu (i mlinove) kamo se odvija posljednja discipliona paintballa i zavrsavanje discipline broj 2 uz naravno rostiljic

Bodovanje: po jedan bod za pobijedu u svakoj disciplini, u slucaju izjednacenja gleda se ukupan broj “golova” (dakle zbrojeno pobjeda u armijanju, ispujenih piva i paintball trijumfa)

Vrijeme odvijanja: Od danas 13 dana (dakle u doticnu subotu)

Kotizacija 200 kuna (ukljucuje clanarinu za mjesec lipanj)

Da cujem kako disete…

B051LjKo
    Participant

BTW zainteresirani igraci neka se dopisu u ovaj thread:

1. B051LjKo

moby
    Guest

Hehe, reci ti meni ko ce nakon neprespavane noci i 3 rostilja jos ic i trcat po livadi sa suncem koje przzzzzi jedno 30-ak stupnjeva u hladu!?

Ma ideja je dobra, ali mislim da bi trebalo:

– malo izmjenjat raspored

– 2 rostilja spojit u jedan na kraju,…

– Paintballat nikako prije 18-19h, pa makar se lampicama trazili!

i da btw,

clanarina? Kakva sad clanarina?

Dakky
    Participant

ideja dobra. doduse u nedjelju bi vas iso gledat samo i malo po malo krast s rostilja 🙂 ali zato prisustvujem lanu obvzeno

BaXuZ
    Participant

ideja super. s tim da mozete i obratno, po meni pametnije. subota paint, pa navecer rostilj i pivo, nedelja LAN. Kanjon riječine je u hladu, i debelom raslinju, evo ja igrao tamo u nedelju, kad je bilo 32 stupnja i sasvim se ok igralo, na tom terenu nema puno trcanja, u stvari nema ga uopće.

B051LjKo
    Participant

Mislim da LAN mora biti u subotu jer je ponedeljak radni dan, a treba sve ocistiti i dovesti u prvobitno stanje. Zadnji put sam eskivirao, ali mislim nadoknaditi. Sto se tice 2 rostilja ,to je opciono, mislio sam, s obzirom da aktivnosti traju cijeli dan, okrenuti par chevapa i u subotu i u nedelju, ali ne moramo… i sendvici ce posluziti.

Sto se clanarine tice, ona iznosi 30 kuna mjesecno i velikom vecinom je izglasana prije odoka mjesec dana (baci oko na stari forum). s obzirom da je jednom moramo poceti ubirati “… there’s no time like the present…”

I dajte se upisite u listu, vi koji mislite sudjelovati

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.