HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointRi051 vs 11th Wolverines

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Kao sto ste vec vidjeli imamo mec, konacno.

Decki su dosli kao naruceni jer imaju 32 honora prosjecno, sto znaci da bi ovo trebalo biti nesto malo vise od treninga.

Tko god zeli igrati, volio bih da do meca vidim 5 novih sati na trackeru na svakom od potencijalnih igraca.

d3uha
    Participant

dobro, i kako je to proslo, vidim da je 7:1 za nas, tko je igrao?

lolčina igramo protiv HrvSmeča slijedecu na aaladeru, oce oni njatke oko serv?

to moby/troky dobra ideja za statistiku meceva

Troky
    Keymaster

pa u statistici kad klikneš na match pokaže se ko je igrao i s kolikim učinkom

LittleCannon
    Moderator

Upravo sam primio mail da su odbili igrati mec, nisam znao tko je odbio dok nisam procitao d3uhin post.

Stakori jedni, usrani ktome

diGestive
    Participant

pricao sam sa Crogeddonom i reko je d su svi na godisnjem ..pa sam ga zamolio da forfeita/ubije mec da mozemo napast Maderse hehe

LittleCannon
    Moderator

A zasto napadas kada mogu traziti da igraju na nasem serveru i inda moramo forfeitati

diGestive
    Participant

zato jer su to sve nasi ljudi i nece praviti probleme oko servera a ako ne onda cemo disputtat mec…clear enough_? cak i HS-ovic Crogeddon je reko da nema beda sto se servera tice….

diGestive
    Participant

eto javio se MAD_trky reko da su i oni na godisnjem sto se tice AA tako da ce predati mec….god damn , moramo nabaviti server…danas na pifi cemo o tome..donest cu kasitzu prasitzu…

B051LjKo
    Participant

Možda je Crogedon tvj čovjel, ali moj nije sigurno; Riječ je o prepotentnoj bahatoj napuhaloj retardiranoj seljačini; kojima je juHa pogodio ime: Hrv.Smeće im puno bolje pristaje Od Hrvatske Seljačine

diGestive
    Participant

Možda je Crogedon tvj čovjekl

??????

&| &| &|

BaXuZ
    Participant

Ja bi dosao na LAN protiv Hrvatskih Seljačina umjesto Bosiljke, on neka mene mjenja na LAN-u sa VX-om

B051LjKo
    Participant

Ja barem uvjek poštujem hijerarhiju, godine su godine…… Mene možeš mijenjat uvjek protiv S(meca)eljacina pod uvjetom da im dupe oderes…

A diGe što se sad krizas, pa ti si rekao

jer su to sve nasi ljudi

, a moji sigurno nisu…

Uostalom, Groo i Welje su u nekom pradavnom postu predivno opisali individue kao stu su (akop se ne varam, a ne vearam se jer se takvi nikovi pamte) [HS]_Vitez_od_Govana_ [HS]_crna_potkoshulja_Shupchich i [HS]_Smokerman_aka_pushim_kurcheve_za_kunu_ (HS nekad bio CL_CRO dok ih nisu zli ljudi tuzakali TWLu, zli zli)

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Fri Jul 22 2005, 12:57AM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

ma bas me zanima tko ih je tuzio 🙂

diGestive
    Participant

[HS]_Smokerman_aka_pushim_kurcheve_za_kunu

…o B051Ljak kralju nas…

''

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Fri Jul 22 2005, 09:35AM ]</span>

B051LjKo
    Participant

Moram priznati da je inicijalni autor Weljo u trenutku inspiracije, Vas novinar je samo prenio informaciju 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.