Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Sve u svemu OK, nataracali su na s na mostu 9-3 ali sve u svemu je ispalo OK, na BliZZardu smo ispustili čistu pobjedu i iako smo vosili 5-2 dozvolili smo im da izjednače. Čisto stvar neuigranosti i činjenice da GUM ne pali u assu na BliZZardu; sve u svemu dobar trening kojih nam svakako fali… mislim da uz malo vježbe Exipa BaX diGestive B051LjAk+XY uz malo uigravanja (baX namjesti mikrofon) može čir na želucu svakom tko dodje na bliZZ.

Ajd momci uživajte…

Dakky
    Participant

Slazem se, ja sam bliZZ igro zadnj put kad je mapa izasla tako da stvarno nisam imo pojma di i sta. a za bridge nemam ispriku

B051LjKo
    Participant

Nadam se da “vam je sve u svemu jasno” 🙂

PS. Dakky koncentriraj se malo na tim jebenim mečevima, umjesto da se usereš kao grlica i “ja ne idem s vama da vas ne ubijem” stava; kuburu u ruke i vježbaj

BaXuZ
    Participant

malo je nevjerovatno bilo kako tip u prizemlju cuje svaki put kad ja breacham vrata, i to bilo koja da breacham i zakolje me svaki put. Ja svaki put uletim preko slomljenog drva bez beda jer ih je 4. Ali tip čuva garažu i vata me kad breacham straznji ulaz ili kad breacham vrata u skladistu. Strange if you ask me.

Dakky
    Participant

PS. Dakky koncentriraj se malo na tim jebenim mečevima, umjesto da se usereš kao grlica i “ja ne idem s vama da vas ne ubijem” stava; kuburu u ruke i vježbaj

vec sam si jednom rekao a i opet cu a i vama. NE volim igrat otvorene mape i necu se prijavljivat na meceve na kojima se igra neka otvorena mapa. jednostavno ne volim trcat po mostu ko muha bez glave i cekat da mi netko sprasi headshot a da ni ne znam od kuda…. zato je meni cqb car…

LittleCannon
    Moderator

vec sam si jednom rekao a i opet cu a i vama. NE volim igrat otvorene mape i necu se prijavljivat na meceve na kojima se igra neka otvorena mapa. jednostavno ne volim trcat po mostu ko muha bez glave i cekat da mi netko sprasi headshot a da ni ne znam od kuda…. zato je meni cqb car…

pickica

Troky
    Keymaster

LOL… D=P, a=u, k=s

LittleCannon
    Moderator

LOL… D=P, a=u, k=s

A jesi ga ukodirao.

Ko idiot se beljim minutu dok nisam skuzio sto si htio reci

Dakky
    Participant

LOL… D=P, a=u, k=s

hvala hvala ~:(

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.