HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointRi051 vs Infernal Warriorsa

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

….je otkazan

Gospoda su forfitala mec tako da smo jos malo napredovali na ljestvici. Nazalost, trenutno mozemo izazvati samo 45 na ljestvici, a ako ih izazovemo imamo dobru sansu da budemo nemilo ispenkani po guzi. Dakle, imate 12 sati da odlucite da li da ih izazovemo ili da cekamo neke nama blize na ljestvici (mi smo 85 trenutno)

Troky
    Keymaster

Izazivaj

Zh0rZh
    Participant

Juriiiiiiiiiišššššššš

:smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt072 !valjak

B051LjKo
    Participant

Spank them hard

LittleCannon
    Moderator

priznajem nakon citanja vasih postova nevoljko sam se vratio nazad na twl stranicu sa ciljem da izazovem te jebace koji sigurno cheataju na neki nacin koji mi nismo jos otkrili (da, imam teoriju da svi iznad 50 mjesta cheataju i nitko me ne moze uvjeriti u suprotno !egzorcist ). No na vasu zalost, a moju srecu vise nisu bili dostupni za izazov, tako da sada napadamo 77. na ljestvici protiv kojih imamo ralne sanse za pobjedu. Znam da idemo mravljim koracima, ali dobro je za moral naslagati par pobjeda. :smt066

B051LjKo
    Participant

Ma to ti je isti drek…. kako ti se mapa posere, mi kad smo igrali protiv jebenih protivnika smo uvijek dobili kakvo govance…. Da smo kojim slucajem dobili Border ili Extrakciju protiv bilo koga, pa i tuduma kurca sivoga bi nas dobili….

LittleCannon
    Moderator

A sad retoricko pitanje na kojeg ne ocekujem odgovor.

A zasto Border ili Extrakcija nisu govanca?

Zh0rZh
    Participant

A sad retoricko pitanje

nuff said :smt056

Zh0rZh
    Participant

Apropo chitanja :

Trebali bi vise pazit na +/- 125 pinga razlike… do sad mi se cini da smo skoro uvijek imali loshiji ping i posledicno u CQB pushili..

Kolko puta sam cuo “pa ne moze tako pucat” na mechu….

LittleCannon
    Moderator

A sad retoricko pitanje

nuff said :smt056

Da, u poetskom zaru sam se malo poduplao :smt023

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.