HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportRjesenje za conzolu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Otvoriti user.ini

pronadjite mjesto gdje pise Tilde=Console

i zamijenite sa ovim Tilde=Type

BaXuZ
    Participant

a meni radi konzola bez beda, kako to

B051LjKo
    Participant

Meni malo radi, malo ne… od restarta do restarta kompa ????

Dakky
    Participant

meni stalno radi……. bez ikakvog mijenjanja

LittleCannon
    Moderator

Ovo nije bio post za diskusiju, nego jednostavno da ako imate problema conzolom da znate da ima rjesenja.

BaXuZ
    Participant

na ovom forumu je svaki topic za diskusiju

Ganci
    Participant

mislim da je Troky imao problema sa Corrupted File/Memory [80183] PB kick jelda?

no ko god da je evo nasao sam rijesenje…

It is in the CacheSize in your armyops.ini. If you set that one to high, you will get kicked for that. I have 512 and I set that value at 180 and got kicked all the time.

I set it back to 100 and I have no problems at all

Earlier I had my CacheSizeMegs set at 256 and was testing that out. Then I switched it to 128 and tested that as well. I then set it to 192 and thats where it started causing problems. It seems to not like odd size numbers. 128, 256 and 512 all work. But odd numbers like 150, 180 and 192 cause this error.

Im all fixed as well now. Shesh. Reported to punkbuster by the way.

evo ovo je c/p samo… imas na trackeru brdo toga jos ako ne uspijkes slozit.

Troky
    Keymaster

Ja bih rekao da je PB popizdio… nema to veze s Cache-om uopce jer sam probao i 64 i 128 i 100 i uvijek isto sranje… na kraju sam vratio na 128 i uspio sam odigrati par rundi normalno (dok se nisam sam kickao)…

Meni tu nesto smrdi zvucna, tj. driveri or something… Prilikom ulaska i izlaska iz armije su mi se pojavili cudni zvukovi koji bi se mogli usporediti s udaranjem zvucne sjekirom.

…njah… idem probat jos drivere od zvucne promijeniti

LittleCannon
    Moderator

Ako kupis XFi neces imati tih problema :smt064

B051LjKo
    Participant

Meni tu nesto smrdi zvucna, tj. driveri or something… Prilikom ulaska i izlaska iz armije su mi se pojavili cudni zvukovi koji bi se mogli usporediti s udaranjem zvucne sjekirom.

Imam istu zvučnu kao i ti i spomenuti udarci čekićem po kartici prilikom loadanja mape su mi svakodnevica…. Mislim da buš problem trebal drugdje potražiti Dudek…

Troky
    Keymaster

moram li napomenuti da prije nisam imao tih problema?

Profa_Cro
    Participant

Imam i ja neke frke ali nisu seksualne da se razumijemo odmah.

Meni u onoj mapi sa đipekima kad krene misija ima zvuk,ali nakon prve jace eksplozije uopce vise necujem rad motora. Neznam el su decki u AA ekoloski svjesni pa humwee ide na struju ili je nes drugo u pitanju. Imam maticnu DFI lan party nforce4 ultra d sa zvucnom gore i zadnje drivere

Dakky
    Participant

Imam maticnu DFI lan party nforce4 ultra d sa zvucnom gore i zadnje drivere

Neces ti tako skoro u klan meni se cini :smt025

U ovom klanu ti je uvjet imati X-Fi (ili barem Audigy2) i 5.1 slusalice :smt020

He he :smt021

B051LjKo
    Participant

ali nakon prve jace eksplozije uopce vise necujem rad motora.

!opr019hd !opr019hd !opr019hd !opr019hd bug !opr019hd !opr019hd !opr019hd same thing here

crono
    Participant

Meni je opcenito zvuku u 2.7 čudan. Ne mogu se priviknuti, na ParnomValjku ne cujem ni kurca . Doduse nisam igrao skoro niti jednu staru mapu, tako da neznam dali je to samo na pari ili i na drugim mapama promjenjeno.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.