Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Groojo se zalio kako mu je SAI bezveze jer da nema elevaciju odnosno da ne pokazuje polozaj suigraca po vertikalnoj osi. Kako ja nisam to koristio pretjerano ni sa kompasom, nisam bas previse cackao oko toga, do danas kada sam sasvim slucajno otkrio da pod settinzima u tabu HUD pri dnu ima izbor sto ce SAI pokazivati. Eto Groojo vidis da SAI nije los :smt023

Odjebaus
    Participant

Ma SAI je fantastična stvar, zbilja puno pridonosi timskoj igri, osim dvije sitnice:

1. meni SAI usred igre jednostavno nestane, a kako čitam nisam jedini kojem se to događa (nisam ga namjerno/slučajno isključio)

2. samo je pitanje vremena kada će hakeri iskoristiti SAI kao legalan radar

RimtuTiTuki
    Participant

2. samo je pitanje vremena kada će hakeri iskoristiti SAI kao legalan radar

Uuuu… to bi moglo biti gadno, ako se dobro napravi, postoji velika sansa da ga ni na PBSS-u ne skuzis… npr ako enemy-a bude prikazivalo kao kad imas enemy spotted…

Ma treba sve sta ima fr preko 4 nakon 5-6 rundi kickat sa servera…

LittleCannon
    Moderator

1. meni SAI usred igre jednostavno nestane, a kako čitam nisam jedini kojem se to događa (nisam ga namjerno/slučajno isključio)

Ovo me podsjeca na jedan slican problem koji sam imao i razbijao glavu 2 dana dok nisam skuzio. Eto da ti primjenim rjesenje na armiju.

Naime, ako je to ono sto ja mislim da je, tvoji problemi sa SAI-jem ce nestati ako definiras neku drugu tipku za ukljucivanje/iskljucivanje istog. Problem nije u armiji nego u tipkovnici (moj problem je bio vezan uz PS/2 tipkovnicu). Neki modeli tipkovnica imaju problem da odredjena kombinacija istovremeno pritisnutih tipki daju sasvim drugu tipku. Npr. istovremeno stisnute “W”i “D” daju slovo”I” (primjer iz glave, nije stvaran). Problem se najcesce javljao sa 3 i vise tipki istovremeno pritisnutih, ali kako kazem imao sam i taj jedan slucaj kada su dvije tipke bilo dovoljne za generirati sranje.

Probaj mozda je to to, ako nije, barem cijeni moj trud za opsirno objasnjenje :smt047

BaXuZ
    Participant

kako bi ja onda blizzard igro rimtu

B051LjKo
    Participant

da iskazao si se jučer, pogotovo u assaultu :smt098 :smt098

RimtuTiTuki
    Participant

kako bi ja onda blizzard igro rimtu

Da mi to napravis na ekstrakciji, ban bi dobio samo tako… naravno da si u timu koji igra protiv mene 😀

BaXuZ
    Participant

ti ne kakaj, ja se u assaultu jedini zrtvujem za tim, dok ti kempas na sigurnom :smt059

Groo
    Participant

Groojo se zalio kako mu je SAI bezveze jer da nema elevaciju odnosno da ne pokazuje polozaj suigraca po vertikalnoj osi. Kako ja nisam to koristio pretjerano ni sa kompasom, nisam bas previse cackao oko toga, do danas kada sam sasvim slucajno otkrio da pod settinzima u tabu HUD pri dnu ima izbor sto ce SAI pokazivati. Eto Groojo vidis da SAI nije los :smt023

Hvala prijatelju.

Sad jos da smognem pronaci vremena za armiju i sve 5.

Od sutra pocinje terenski rad i s njime shodno jednaki uvjeti.

Doma sam za vikende. !egzorcist

Groo
    Participant

ti ne kakaj, ja se u assaultu jedini zrtvujem za tim, dok ti kempas na sigurnom :smt059

Pricajuci o svemu tome……zasto protivnici nisu reportali loss?

LittleCannon
    Moderator

vec se 12 sati borim sa tim

Pismo adminu sam vec poslao jutros u 9

LittleCannon
    Moderator

……i postao na njihovom forumu

Odjebaus
    Participant

1. hvala na trudu

2. problem je bio bizaran i rješen je, za SAI nije bila definirana niti jedna tipka i pritiskom potpuno random tipki se je isključivao, kad sam postavio tipku koju inače nikad ne koristim (recimo W) nije se više isključivao.

Prestrašna je ova 2.7.

KrLe
    Participant

W? ne koristis? stvarno, tebi nije zajebana 2.7, nego armija općenito…

RimtuTiTuki
    Participant

Pa sta nisi skuzio da je on stara pizda kemperska… :smt082

W mu i dan danas izgleda ko da je tek izasla iz ducana !comp

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.