Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Ilitiga Situation Awareness nesto…

…izgleda totalno SMECE…..

Pa bolje da naprave normalni kompas i npr. shortcut za to sranje na npr. alt-S ili slicni shortcut….

Ma daj, koje sranje, totalno ce ubit gust igre

Primjer: igras extrakciju i kempas na stepkama od Laundrya. U vecini slucajeva ne znas da li ti dolazi tvoj ili protivnik. Znas jedino ako cujes pucanje prije toga. Ako ne, ne znas.

E SAD ZNAS.

Jebote, totalno bezveze, ali vidi se utjecaj americke birokracije, olaksavaju igru za pocetnike, tj. za one koji ce tek ic u Armiju, pokazuju im ljepsu stranu vojske i kako je to sve “jednostavno” ….

Jasno je da netko tko bi MOZDA htio ic u AA (IRL) mozda mogao zapucati malo AA, i kad vidi kako je to sve JEDNOSTAVNO, mozda mu dode gust.

DOBRO DA NE UKINU CUCANJ I LEZECU POZICIJU

a moglo bi se i to desit.

A MOZDA I DA NAM STAVE BESKONACNO METAKA?

I da MI MOZEMO SVE UBIT a nitko nas ne moze ubit?

Kakvi idioti, ne mogu vjerovati….

diGestive
    Participant

jos da si dao i link da doznamo nesto vise bilo bi za 5 😉

LittleCannon
    Moderator

Dakky, nije tocno, nisi dobro shvatio SAI. U momentu dok ovo pisem ne radi tracker pa ti onda ne mogu niti dati link da procitas objasnjenje od [dev]pye.

U svakom slucaju dok tracker ne proradi dovoljno je reci da nije onako kao sto mislis.

LittleCannon
    Moderator

jos da si dao i link da doznamo nesto vise bilo bi za 5 😉

Link ti se kocoperi na nasoj naslovnici od jucer cijeli dan

Troky
    Keymaster

Evo c/p za ljenčine:

That’s a very important distinction to make. This is NOT a radar screen.

What it >will< show:

1. If you are a regular soldier, it will show your Fireteam leader and anyone that is linked to you by line of sight.

2. If you are a fireteam leader, it will show the members of your fireteam and anyone that is linked to you by line of sight.

3. If you are Squad leader, it will show everyone.

4. If you call for a medic, it will show you where the medics are.

5. If you are a medic and a call for medic goes out, it will show you where the player is.

6. If somebody uses the “enemy spotted” command, it will show you where they were looking when the call went out.

7. It will show you the current objectives and whether they have been completed or not.

8. It will show you where the Humvees are.

9. It will show you the general direction you are taking fire from.

It will NOT show you enemies, even if you can see them. Again, this feature was never intended to be a radar. It’s intended to foster teamwork and give you a better indication of what’s going on around you.

Zh0rZh
    Participant

Gledajuci malo taj flash filmic cini mi se da je ovo samo kozmeticka varka . Mislim kad se krene pucat nemas vremena za ta sranja.

ali izgleda da je bogom dano za kempere zato te dakkz bas i ne kuzim :-))

KrLe
    Participant

Meni se ovo uopce ne svidja, kao da vozim neke sugavije igrice s auticima. Pre arkadno, pre glupo, samo zauzima prostor na ekranu. Imam dojam da je ovo iskusnijim igracima potpuno nepotrebno i da se ide na ruku noobicima da se lakse snadju i ne odustanu od igranja cim se 10 puta spoje na mapu i ne skuze od kuda su umrijeli. A i dobro je za izbjegavanje roea. U tom smislu ok, ali ce se to moci iskljuciti?

Dakky
    Participant

Pa bas Krle to sam i ja rekao. Igra je promotivni materijal Americke vojske, i kao takva je besplatna. E sad to mora za sobom povuci neke sitnice, jer sam uvjeren da Americka vojska ne mari za onih 80% igraca koji :

1) nisu Amerikanci

2) nisu vojnici

3) nece nikada biti vojnici

4) igraju jer im se svidja ta igra i zato imaju veliki honor i jako dobro pucaju. ovo zadnje ukljucuje prosla tri stavka.

Dakle, Amere zanima onih 20% – a ti su mladi ljudi koji bi mozda i zeljeli biti vojnici, i igra se mora postaviti prema tim ljudima, a ne prema nama, starim igracima……..

Pa znate i sami da je Igra projekt Americke vlade….

A kako ce namamiti ljude da idu u vojsku….

Dat ce im arkadnu simulaciju, radije nego realnu simulaciju…

Dakky
    Participant

I jos dodatak: ne bi se cudio da zbilja uvedu nekakve totalno nebulozne gluposti koje nemaju veze s razumom, samo da n00beki vide igru kako je jednostavna i zabavna…..

LittleCannon
    Moderator

I jos jedan mali dodatak kojeg je postao drugi developer kao odgovor na slicno pitanje kojeg je Dakky postavio, pa za lijencine evo jos jedan c/p

Originally posted by [Dev]xStainDx

Originally posted by ben98

2.7 SUCK omfg When u say eEnemy Spotted u can see the E in Radar

That is False.

The Enemy Spotted Feature works like this:

It will create a RED DIAMOND on your SAI for yourself and your teammates at the exact location of which the player who called enemy spotted pointed their rifle at in the map.

It does not show where the enemy is, it only shows where you pointed too when you hit the button. It is key that you do not hit the button to cause false readings or you could perhaps confuse your team.

The SAI is about Teamwork and this reinforces it. 🙂

-Staind.

Dakky
    Participant

Pricajte vi sta god hocete, mislim da cete biti svi razoracarni ukidanjem standardnog kompasa koji je bio vrlo ucinkovit i pitanje je hoce li ovaj “radar” biti ucinkovit kao kompas……..

Zh0rZh
    Participant

Mozda ako puste i stari kompas pa da mos toggle :smt109

LittleCannon
    Moderator

Ja ga krstim, a on prdi

RimtuTiTuki
    Participant

Ma ovo nije uopce losa ideja, a nema veze sa radarom… chisto ja za bolju orjentaciju… i brzu prilagodbu mapi… kome smeta moze ga iskljucit, ionako svi znaju orjentacije na mapama

jedino mi je glup ovaj LOS oli ti ga line of sight, 100 puta ti se desi da vidish glavicu, i neznas dal je opfor ili domaci… sad se vise nemos zajebat, mislim da bi bilo bolje da kad se reportas te ucrta na mapi…

ne kuzim, glupo mi je ako ivica vidi mirka, a mirko vidi slavka, a slavko cuci u rovu pored pere, oni su svi olfa telepatski povezani, pa ivica preko ostatka ekipe zna da je pero na drugom kraju mape prdnuo i da mu slafko zbog toga jebe mater…

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.