Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle molim sve bolje upucene da mi pomognu.

Naime nisam se jos niti uselio u kucu a vec imam podstanara u obliku pacovcine od kakvih 35-40 centimetara (velicina je odredjena slobodnom prosudbom temeljenom na otiscima stopala kojih imam u svakom dijelu kuce).

Pitanje je ocigledno. Treba mi najefikasniji nacin unistiti tu stoku, ocito krupnog zuba, jer mi vec fali pola jedne nogavice od tute i kompletne vezice sa tenisica. Trenutno je ljepilo razmazano i vidjeti cemo sutra da li funkcionira. Macka ne dolazi u obzir, jer ne zelim jos tu zivinu nahraniti macketinom.

Dakle ako netko ima iskustava u unistavanju glodavaca molio bih da mi pomogne savjetom.

KrLe
    Participant

Nisi trebao ništa govorit,trebao si nas sve zvat doma na kolače pa bi ih mi potjerali vrištanjem.

Učini što ja radim, zovi tatu…

BaXuZ
    Participant

obrati se u Dezinsekciju Rijeka, inzistiraj da nećeš klasični otrov za glupe miševe nego ti treba opaki za lukavog štakorčinu

Ajkula
    Moderator

Ako je pacove te velicine, mačka ti ne bi pomogla . Vjerojatno bi nasao njezin kostur negdje u kutu.

Ja sam sjebo dva ogromna pacova sa ljepilom. Mislim da je to najbolje. Nisam siguran al mislim da se ljepilo zove “Iš Miš” .

Takodjer postoji i stara narodna fora, stavis cementa u brasno ,on pojede i onda mu se to stvrdne u crijevima i krepa. Al ne vjerujem bas u tu foru.

B051LjKo
    Participant

Fora radi, ali ne s cementom nego sa gipsom…. Bed je što se prije negoli krepa negdje zavuče i smrdi…. poprilično…

njonjo
    Participant

da, gips je tocan… al’ smrdi….

Ganci
    Participant

ah nista Cannon, ja cu otvorit bolovanje i spustit se u Ri na par dana, organizirat cemo jos jedan LAN, i to kod tebe.

npr. nas 15-tak minimum… i nema sanse da ce stakorichichi izdrzat nas 15 manijaka atleast 2 dana u kuci…

no nuspojava je

da nece izdrzat ni supruga pa mozda cak niti ti no “thats the price u have to pay”

jor chojs 😀

Lamb-Lover
    Participant

Kako bilo da bilo, kada ga ulovis dead or alive, zovi pa da ga bacimo pod peku !stirthepot

Ganci
    Participant

Kako bilo da bilo, kada ga ulovis dead or alive, zovi pa da ga bacimo pod peku !stirthepot

imas neki recept za tu vrstu mesa? :smt110

LittleCannon
    Moderator

Ljepilo nakon 3 dana jos uvijek nije uljepilo nista.

Za metodu gips/secer/voda sam vec cuo i veceras sam je upogonio.

Biti cete obavijesteni o rezultatima

Lamb-Lover
    Participant

možda je čuo u kojem si klanu pa je digao sidro… :smt039

LittleCannon
    Moderator

Stakor je danas rijesen metodom “Lopata Vulgaris”

Naime, zadnjih 4 dana sam mu uredno pustao otrov u vrecicama koji je ono uredno jeo. I nikurac mu nije bio.

Popizdio sam i isao razmaknuti 400kg cementa u vrecama da bih ga nasao (sumnjao sam zadnja dva dana da se nalazi na tom mjestu) i djubre je iskocilo van. Frend ga je s druge strane cekao i vratio nazad kmeni da bih ga ja opizdio lopatom tako po glavi da sam mu je momentalno razmazao po podu.

Moje prvotne procjene su bile preuvelicane i radilo se o stakoru cca 20-25 cm (bez repa), a nakon mog tretmana imao je 15-20cm.

Dakle niti ljepilo, ni secer i gips, ni otrov nemoze zamijeniti lopatu

Ajkula
    Moderator

“…sve što je imao od oružja …to su srce,ruke i lopata…”

!opr019hx

BaXuZ
    Participant

a lijepo sam ti reko da odes u dezinsekciju i pitas za extremni otrov, ti si garant stavio neki iz dućkasa vulgaris

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.