Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Puff, procedura je procedura… mada je Dakkyu po tko za koji put prst bio brži od mozga, pa je Scaramush već postao dio WoT sekcije klana… red je da se odradi i službena regrutacija…

S obzirom na vrlo peristaltičnu prijavu, ja sam apsolutno za… Još jedan pays je i više no dobrodošao, barem što se mene tiče…! Mišljenja, stavovi ostatka ergele?

žK!

Srdo
    Participant

Nisam igrao s njim u platunu niti pričao previše na TS tak da još nemam formirano mišljenje.

Ali, ja sam samo običan prašinar…:)))

Ajkula
    Moderator

Sta se tiche Scaramusha ,sve 5.

Ja bi radje raspravio o Dakkyu,te o komunikaciji izmedju njegovog mozga i prsta.

Zar nemozemo stavit na to mjesto nekog ko nema takvih problema ? Bez uvrede Dakky.

B051LjKo
    Participant

Nema potrebe, dakky samo mora poraditi na dijelu sustava smještenom između stolice i tastature… i ubuduće ćemo izbjeći ovakve nepravilnosti…

Dakky
    Participant

Ja bi radje raspravio o Dakkyu,te o komunikaciji izmedju njegovog mozga i prsta.

Zar nemozemo stavit na to mjesto nekog ko nema takvih problema ? Bez uvrede Dakky.

Ma nemas beda, naslusao sam se takvih izjava u zadnjih par godina :smt064

RimtuTiTuki
    Participant

I nažalost, nisu urodile plodom… :smt075

Što se tiče scaramusha… ne znam ništa o čovjeku, pa nemam šta reći… Ako se vama čini ok, nek je dobrodošao.

Dakky
    Participant

I nažalost, nisu urodile plodom… :smt075

Vecina ih je urodila plodom, samo se tu i tamo zalomi neka nova, pa ucim na svojim greskama

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.