HomeForums[Ri051] Members OnlyServerServer pitanja

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Suocen sa nekoliko uzastopnih konstatacija da nas server zna ruzno zalagati, osjetio sam potrebu da po neznam koji put objasnim zasto.

PB SCREENSHOTS su enajblani i kao posljedicu uzimanja slike svi trpe povremeni lag od 1 sekunde svakih 1200 sekundi (20min).

Ukoliko netko ima primjedbi na to, neka otvori bazen na kojem cemo glasati za daljnju upotrebu PBSS

BaXuZ
    Participant

mozda da ih iskljucimo do slijedece verzije pb server update

Dakky
    Participant

bax, mislim da nema veze koja je verzija pb-a

Troky
    Keymaster

bas suprtono…. nova verzija PB-a za servere ima bug sa uzimanjem screeenshootova koji uzrokuje lag i povremeno rusi server…

do daljnjega su SS-ovi iskljuceni.

Troky
    Keymaster

ma LOL… server iz sprdnje stavljen na tunel i napunio se u roku od odmah 🙂

BaXuZ
    Participant

dakky postoji server PB verzija i client PB verzija

Dakky
    Participant

ma da, ali po nekoj logici, da se posalje screenshot sa kompa na server, treba neko vrijeme odnosno – screenshot zauzima 20-tak kb, a tvoj upload je recimo 128 k.. od toga armija u datom trenutku koristi 8KB/s, a kroz drugih 8KB/s ide 3 sekunde taj screenshot. i te tri sekunde igra lagira, to mi je nekako logicno, zato sam rekao da pretpostavljam da nema veze koja je verzija pb-a na serveru..

RimtuTiTuki
    Participant

Ma logika ti stima, al do zastajkivanja bi trebalo dolaziti svakih 20min, sto jedva skuzis, a to se u zadnjoj verziji PB desava puno cesce, skoro svaki 20sec a i server se rusi. Uglavnom nesto su zajbali…

d3uha
    Participant

Ajde molim vas da se stavi neki permanent thread koji ce imati sva uputstva za upravljanje serverom. Pisem ovo jer nisam bas u toku s tim forama a volio bi samo pogledati malo sve opcije oko ban/pb check itd. Tnx

BaXuZ
    Participant

spoji se i pogledaj, nemre bit jednostavnije

B051LjKo
    Participant

I stisni F12

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.