Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Na moju veliku tugu i žalost, umjesto sreće i veselja oko novog stroja zavladao je čemer i jad. Naime desio mi se isti problem kao i Pepiću prilikom njegove akvizicije… Ploča odbija prihvatiti jednu pločicu rama tako da mi je sad na raspolaganju jadnih 256 komada. kako je od mojeg raspoloženja jadniji jedino saldo na računu molio bih neku dobru dušu !lazo koja posjeduje jednu ili više pločica od 256 DDR-a pa da probamo organizirati nekakvu zamjenu, možda na nekoj drugoj ploči bude radio kako treba….

Dotična pločica je DDR PC2700 (333) proizvođača PQI

LittleCannon
    Moderator

Sutra cu pogledati u firmi imam li kakav keksic memorije kojeg bi mogli swapati.

Ne brini se smsliti cemo nesto !heatpat

Dakky
    Participant

On-Topic: Frend me pitao da li znam koga da je voljan uzeti 2×256 MB u zamjenu za 1×512. Plocice su jedna PC2100 (266mhz) druga PC3200 (400 mhz). Po mogucnosti uz sitnu nadoplatu…

Troky
    Keymaster

Onda ću i ja “On-Topić”: Mijenjam 4x512MB Corsair (PC3200) za 2x1024MB (PC3200)

B051LjKo
    Participant

Eto Veliko hvala pepići na Tuningu mašine, sada radi k’o zmaj… Ali imam još jedan problem, neki kurac proizvodi iritantan zvuk visoke frekvencije koji izrazito nervira. Kako sam metodom “zaustavi vent prstom” uštopao tri potencijalna krivca Malog od matične, malog od grafičke i srednjeg od proca jasni krivac je napajanje. Što me malo naljutilo jer je tišina jedini razlog iz kojeg sam kopio napajanje sa 12 cm ventom. Nagradno pitanje jest kako čobana utišati. Da li se to igdje može softwareski srediti, ako ne da li bi njega zadovoljilo pohanje koje proizvodi vent spojen na 5 V.

PS. Da li određeni entitet kojeg neću imenovati može nabaviti Ve-mil servis naljepnicu da ne izgubim jamstvo na napajanje ako istoga otvorim…

Dakky
    Participant

Potrazi jednog drugog “odredjenog entiteta” u Kvarku.

BTW, moja preporuka ide Fortron-ovim SuperSilent napajanjima koja su zbilja necujna…..

B051LjKo
    Participant

Imam doma Fortron SuperSilent napajanje koje zbilja nije nečujno !bangbang !blol , dakky svaka ti dala ti ga baš znaš ubots… !jumping0004

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sat Dec 10 2005, 08:12PM ]</span>

Troky
    Keymaster

Ja imam doma Fortron 350W sa 12cm ventom (ne znam da li je supersilent) već 2 godine i totalno je necujno.

Dakky
    Participant

to isto imam i ja! i kod mene je necujno!

B051LjKo
    Participant

Ne, nije napajanje…. iritantan visokofrekventni zvuk proizvodi upravo Hard disk. Bilo mi je čudno da može toliko bučit ali jebi ga…

PS. Prodajem odlični hard disk, bez mane 🙂

Dakky
    Participant

kolko gb i koji, i po kojoj cijeni, susjed me pitao da li ko prodaje kakav hdd

RimtuTiTuki
    Participant

Ne, nije napajanje…. iritantan visokofrekventni zvuk proizvodi upravo Hard disk. Bilo mi je čudno da može toliko bučit ali jebi ga…

hehe, i meni se isto desilo, kupio 12cm Fortrona, Zalmana za cpu, i pasivca za chipset, i tek onda skuzio da daleko najvecu buku proizvodi 80gb maxtor,

!zz_banghead

I sad lagano skupljam za novi disk

B051LjKo
    Participant

Odvratno nešto… bičio je on i prije ali je bio prikriven ostalim proizvođačima bike, sad bi ga zašio u zid najradije…

A ne da nemam para nego me je sram iz kuće izaći… na Računu imam -14 000 kuna koje još dugujem sestri i -1400 koje vidim Trokyu tako da će novi disk pričekati (a i stoji u redu iza Rama i nove kante jer je ova stara jednostavno ODVRATNA i slabo mi je kad je vidim okruženu svim divotama koje sam kao hrćak nakupio u zadnje vrijeme)

B051LjKo
    Participant

Jel netko zna za kakav dobar disk.. .JEDINI kriterij je TIŠINA !yeti

RimtuTiTuki
    Participant

Ma ja sam podivljao, promijeno sam sve, potrosio i vise nego sam planirao (naravno), od starog kompasu mi ostali proc, maticna i disk, koji je prokleto glasniji nego bivsi cooler, samo to nisam naravno kuzio prije.

A kako sam bez para, a stize i bozic, pa bi i neke poklone trebalo kupovat, mislim cu buku u compu moc stisat jedino vatom u usima…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.