Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

zoks
    Participant

PRVI SAM PUT FALIO MJESTO DI CU PISAT MOLBU TE VAS STOGA PITAM STA VI MISLITE DALI ZASLUZUJEM RI051 ISPRED SVOG IMENA

!elated

Groo
    Participant

Kad se naucis ne derat na forumu onda moze. !scuba

KrLe
    Participant

Koliko sam ja shvatio, mjesto u klanu se ne mora zaslužiti. Potrebno je samo imati volju pucati i biti donekle redovit u činjenju istoga. Stoga, što se mene tiče dobrodošao u klanje. !rambo

Alazare
    Participant

Dosta dobro teamkillas Dakkyja stoga sto se mene tice mozes…

BaXuZ
    Participant

Kad se naucis ne derat na forumu onda moze. !scuba

ne kaki

B051LjKo
    Participant

Koliko sam ja shvatio, mjesto u klanu se ne mora zaslužiti. Potrebno je samo imati volju pucati i biti donekle redovit u činjenju istoga. Stoga, što se mene tiče dobrodošao u klanje. !rambo

Krivo misliš, mjesto u klanu se itekako mora zaslužiti, samo što kriterij nije ubber skill…

I zoks, što se mene tiče !cheer

LittleCannon
    Moderator

Ne bih htio glumiti nikakav autoritet ovdje, ali cu se ipak pozvati na svoj veteranski status ovdje i iznijeti svoje misljenje.

Apsolutno nemam nista protiv novih clanova u klanu, ali da bi bili fer prema svim ostalim novopridoslim clanovima, mislim da bi morao jos malo pucati sa nama kao vanjski suradnik. Ipak i Lazo i Armada i krle i rimtu su prosli sve to i stvarno bi bilo fer da i ti prodjes isto sto i oni. Dakle pucaj jos malo sa nama, budi na TS da te cujemo i bolje upoznamo.

Sve ovo gore navedeno je samo plod iskustva koje ne bih ponovio (stariji ce se sjetiti dezertera, toxica & co.)

moby
    Guest

Eto pridruzujem se misljenju Dr. LC-a, lol kad bolje razmislim on je sad LG 🙂

Dali upadas saznat cemo na finalnom testu koji ce se igrat na mapi “kafana” di ces spownat sa 6 piva u ruci i time limitom od 10 minuta nakon cega cemo pratit dali mozes nabrojit koje sve magicne dodatke nas Dr. Rostilj ubacuje medju cevapa da im da onaj poznati schmency gust!

Dakky
    Participant

ajde recite mu nesto konkretno, npr. pucaj jos tjedan s nama pa si in ili nesto a ne “jos malo” jer je “malo” vrlo relativan pojam. a i koliko se sjecam vec je pred jedno par mjeseci pitao da li moze u klan pa je dobio isti odgovor, “jos malo” .

Groo
    Participant

Recimo ovako……Krle_aka_[EESTEC]Krle i Armada su sigurno sa nama proveli 1 mjesec dana prije nego sto se odlucili zatraziti clanstvo. I to ponajvise na nasu inicijativu.

Tebe dakky istina nije bilo svo to vrijeme pa nisi kompetentan po tom pitanju.

Neka LG_aka_RegrutMaster kaze svoje 2 rijeci

B051LjKo
    Participant

ajde recite mu nesto konkretno, npr. pucaj jos tjedan s nama pa si in ili nesto a ne “jos malo” jer je “malo” vrlo relativan pojam. a i koliko se sjecam vec je pred jedno par mjeseci pitao da li moze u klan pa je dobio isti odgovor, “jos malo” .

Da se razumijemo nemam ništa protiv zoksova laska u klan, dapače; i u pravu si zoks je davno dobio “još malo” odgovor, ali isto tako zoks nije baš redovit, tipa tjedan dana često s nama puca, a onda ga nema po mjesec, dva pa čak i više, mislim da mu ne bi trebao predstavljati problem “zaraditi ulaznicu” jer u biti pepić ima pravo, ako počnemo djeliti ulaznice kao salatu, onda ista zbog inflacije gubi smisao, ili pak ne vrijedi ništa; kao što se desilo VX-u gdje se s 50 članova sve razvodnilo do bola sa kojekakvim High Councilima i drugim pičkama materinama;

Dakle ZokS !zz_goodluck , budi malo strpljiv i bez brige, nećeš morati više nikoga pitati za ulaznicu, stići će ona sama… a do tad, make your self at home, ti ti je forum (vjerujem da će ti troky dati puni pristup), TS je stalno n raspolaganju;…. i uživaj

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.