Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dakle nakon epske potrage za svetim gralom napokon imam konu kantu (doduse ne potpuno ali radi se i na tome). na moje opće veselje dotični procesor je E3 stepinga, što u prijevodu znači da ga se može junački poćerati. Nakon malo čeprkanja po poznatijim siteovima, došao sam do zanimljivog podatka da sa normalnim stock hlađenjem (dobro fx57 stock, ali daleko je to od jednom Zalmana primjerice) ljepotan ide i do 2800 MHz uz minimalno povišenje napona; naravno pri toj brzini briše pod i sa samim gospodinom FX-57_aka_7000_kuna. naravno ne mislim ići toliko visoko, ali ne vidim razloga da ga držim na stocku kad je ovaj proc definitivno tvornički izrazito downclockan (jer se drugačije ne može objasniti OC og 50+%).

Što je najzanimljivije, temperature koje postiže opd tako jakim OCom uopće nisu zabrinjavajuće…

moby
    Guest

Podsjecas me na mene…. ali pred jedno 4-5 godina 😉

B051LjKo
    Participant

Nemoj me plašit :p

Troky
    Keymaster

LOL

diGestive
    Participant

mrizim ljude koji briju na OC

B051LjKo
    Participant

A podrigušica… pa ne moraš se odmah kuditi na mene jer sam ti prigovarao na neozbiljnost…. pa to je za tvoje dobro; a ti me sad mrziš…

Šmrc…

Tebi je grafička na defaultu jel tako , u mint izdanju kakvu si je i kupio 🙂

B051LjKo
    Participant

BTW što mislite, da li bi hot swap trebao raditi; proc ne pita drivere, za staru MSI ploču su samo windows defaultni, a i grafulja koristi iste…

LittleCannon
    Moderator

prije nego rastavis stari komp, deinstaliraj sve drivere od IDE kontrolera i poostavi ih na standard, inace nece biti nista hot swapa

BaXuZ
    Participant

Da ne drkam po onom topicu s konfiguracijama i ne otvaram novi topic, Pishem ovdje. Tko prodaje Sharkoon Slusalice u Rvackoj! Vidim da se Dakkson docepao najslabijeg 5.1 modela.

B051LjKo
    Participant

Daxon ih se dočepao iz Linksa; zašto pitaš, Zalmanice ti ne valjaju?!

BaXuZ
    Participant

Ne nego mi se neki njihovi modeli vide boljim!

diGestive
    Participant

A podrigušica… pa ne moraš se odmah kuditi na mene jer sam ti prigovarao na neozbiljnost…. pa to je za tvoje dobro; a ti me sad mrziš…

Šmrc…

ma ne da se kudim …and stop callin me dirty names 🙂 heheh…

hmmm…moja grafulja nije clockana i to niti malo…otkljucavanje dodatnih mogucnosti hardwarske podrske se bas i ne moze nazvati clockanjem….

Dakky
    Participant

Daxon ih se dočepao iz Linksa;

Correct.

On-Topic : ako ce netko narucivati nesto iz Linksa u skorije vrijeme neka me obavijesti, pa mozemo dijeliti postarinu (55kn)

RimtuTiTuki
    Participant

Ako netko hoce kupit nes u Linksu, nek mi se slobodno javi, stalno putujem Rijeka-Zagreb, a u Zg sam na 5 min od njih.

B051LjKo
    Participant

Šmrc…

ma ne da se kudim …and stop callin me dirty names 🙂 heheh…

hmmm…moja grafulja nije clockana i to niti malo…otkljucavanje dodatnih mogucnosti hardwarske podrske se bas i ne moze nazvati clockanjem….

?! Ako si otključao pipove i maltene pretvorio je u GT karticu, što uzročno poslijedično znači da imaš potpuno ispravni GT PCB iz kojeg je razloga nisi dignuo na taktove GT kartice kad je više nego očito dotična kartica tvornički downklokana?!

I podrigušica je od milja, a ne dirty… 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.