Jebi ga, pravila AAladdera ne zahtjevaju CDC… ne možeš tu ništa. Nama u principu AAladder vise odgovara jer je dosta slabija konkurencija i u principu ga puno polje guramo od TWL-a. Osim naravno nepobjedivih rangera koji mis ve više i više smrde…. jednostavno ne vidim kako mogu uvijek biti koram/metak ispred….
Po meni najbolji sistem imaju na CAL ligi… ni tamo nema CDC-a ali zato svi moraju slati demorecove poslije meča…. Da skratim, koliko god se ti trudio čitera će uvijek biti; osim u jednom slučaju… LANuše… Da vidiš samo kako padaju NEPODERIVI online igrači, kao kruške, jedan za drugim..
GCOOL, Uros, Z_Soldier. Nulum, Ivan Cro, Zlaja bla bla bla… cijela ekipa koju je skoro nemoguće skinuti online sam ja na turniru u rijeci (moje famozno drugo mjesto u singleu i 19″ samsungich ) skidao bez beda…. Pucaš u njega i padaju…. i to na mapama koje realno ne znam, McKenna i Sandstorm,…. a kad si online…. blah pa ni blizu im ne možeš prići, odmah padaš…
A svi su naravno čisti…. Ma i da nemoju “pravi cheat” toliko su izeksplojtali drivere, tweakovi najgnjusnijih sjena, zvuka i koješta su toliko očiti da im nikakav tweak ne treba…
Jedan offtopic i pitanje za pametnije (dakle troky). Da li je moguće (a znam da je moguće) i s kojim programom se može napraviti spremanje žive slike koju igrač vidi. Pri tome ne mislim na demorec, nego na neki fajlić koji bilježio točno ono što igrač vidi (sjene, zvukove, amabaš sve). Jed demorec snima samo koordinate, slika nastaje na osnovu setupa kompa na kojem se vrti…