HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointSutra u 22.30 5. pokušaj skidanja ptrangera

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Sve piše u naslovu, ostaje nam peta sreća; naravno ako do meča uopće dodje, ako ne bude popunjen roster do večeras u 22.31 forfitam meč….

Hvala na razumijevanju

KrLe
    Participant

Ja ne znam igrat McKennu, pa se ne bih štel mešat… lol

crono
    Participant

Ja sam se prijavio, ako se prijavi netko iskusniji na McKenni igra umjesto mene. Biti cu na TS

njonjo
    Participant

ako moze trening prije ????

… mislim, mozda bi nam dobro dosao….

B051LjKo
    Participant

Jad bijeda i zhalost….. 0-7…. mada sam ovaj put stekao izraziti dojam da nešto smrdi… što god pokušali, kamo god stao, apsolutno uvijek se misteriozni ptranger pojavio i ubio me…. Da ne spominjem da je pola killova napravljeno tako da netko od naših udara po njemu, on skuzi sta je, okrene se i zabije headshoot…. slični jad i meni s pilom, vidim tipu pušku kroz vrata, počnem pucati s 3 metra okomito u vrata, tip ih uredno otvori, uredno udje unutra pomakne se dva metra udesno i zabije headshoot….

Znam da zvuči kao isprika, loše smo igrali i realno nismo zaslužili dobiti, ali…

Na stranu što nismo vježbali, trenirali ili tadili na bilo kakvoj taktici, cijeli meč sam osjetio intenzivan smrad opake smrdeži…. toliko…

H.T.Get
    Participant

Htio jucer pitati, al reko’, da ne gnjavim….zasto se ne igra s CDC-om? Mislio sam da je to obaveza. Pitam zato jer me osim gadnog zatrzavanja, vise mogu ispizditi jedino “nepogresivi headshoti” bez obzira sto po covjeku treses sa pilom (ako vec ne pada od mrtvoce radi laga) CEM mu MORA biti u kurzu.

RimtuTiTuki
    Participant

CDC je obavezan samo kada je u pitanju match na TWL ladderu, kada se igra AALadder mozes imat cheatova koliko ti srce zeli, naravno moraju bit novijeg datuma, da ih PB ne skuzi.

A ovi ptrangeri ocito prate razvoj …

H.T.Get
    Participant

U cemu je onda poanta igrati AALader? Tj, da li se moze zahtijevati igrati s CDC-om, bez obzira da li je to AAL ili nesto drugo. Ne vidim razloga da neko ne bi pristao na to ako je “cist”.

B051LjKo
    Participant

Jebi ga, pravila AAladdera ne zahtjevaju CDC… ne možeš tu ništa. Nama u principu AAladder vise odgovara jer je dosta slabija konkurencija i u principu ga puno polje guramo od TWL-a. Osim naravno nepobjedivih rangera koji mis ve više i više smrde…. jednostavno ne vidim kako mogu uvijek biti koram/metak ispred….

Po meni najbolji sistem imaju na CAL ligi… ni tamo nema CDC-a ali zato svi moraju slati demorecove poslije meča…. Da skratim, koliko god se ti trudio čitera će uvijek biti; osim u jednom slučaju… LANuše… Da vidiš samo kako padaju NEPODERIVI online igrači, kao kruške, jedan za drugim..

GCOOL, Uros, Z_Soldier. Nulum, Ivan Cro, Zlaja bla bla bla… cijela ekipa koju je skoro nemoguće skinuti online sam ja na turniru u rijeci (moje famozno drugo mjesto u singleu i 19″ samsungich ) skidao bez beda…. Pucaš u njega i padaju…. i to na mapama koje realno ne znam, McKenna i Sandstorm,…. a kad si online…. blah pa ni blizu im ne možeš prići, odmah padaš…

A svi su naravno čisti…. Ma i da nemoju “pravi cheat” toliko su izeksplojtali drivere, tweakovi najgnjusnijih sjena, zvuka i koješta su toliko očiti da im nikakav tweak ne treba…

Jedan offtopic i pitanje za pametnije (dakle troky). Da li je moguće (a znam da je moguće) i s kojim programom se može napraviti spremanje žive slike koju igrač vidi. Pri tome ne mislim na demorec, nego na neki fajlić koji bilježio točno ono što igrač vidi (sjene, zvukove, amabaš sve). Jed demorec snima samo koordinate, slika nastaje na osnovu setupa kompa na kojem se vrti…

Dakky
    Participant

odgovor na B051 offtopic: ono sto ti trazis su tocno PB screenshotovi…. drugog nacina, AFAIK, nema… jedino da se napravi neki programcic tipa CDC koji bi morao biti pokrenut za vrijeme metcha i koji bi slao svako toliko screenshot. Zaboravi na to, previse lagga ionako…

BTW jednom ako se dobro sjecam smo imali admina na serveru od AALaddera.. koji je gledao match… mozda mozemo sljedeci put trazit admina kad budemo igrali protiv ptrangera… pa nek gleda i zakljuci sam da li varaju…

B051LjKo
    Participant

Ja uopće ne govorim o screenshotima…. govorim o “programu” koji bi “snimao” lokalni file koji bi poslije poslao negdje na potencijalnu kontrolu….

Dakky
    Participant

To je moguce napraviti ali nije moguce bez znanja korisnika… ili mu kakvog trojanca ubacit….. 🙂

B051LjKo
    Participant

??? ne kontamo se baš, nisam znao da CDC rad ibez znanja korisnika

Dakky
    Participant

Onda pitaj developere CDC-a da implementiraju tu mogucnost u sam program…

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.