Ovaj thread služi da se izjadaš pa da se drugi mogu smijat. Molim da odgovorni organiziranju dodijeljivanje statusa pičkopapka (pička, papak) najucviljenijoj osobi na forumu.
Aktualno na današnji dan:
krenuo ja na fax sa Trokijevim riješenim programom za zadnju ocjenu u indexu. Programčić radi i super je, ali nema obrazovni karakter, čitaj, tipu je jasno da ništa ne znam i da ništa nisam naučio. Predmet je izborni i ne žele mi dati 2, nego se moram potruditi za neku kulturnu ocijenu. Dakle osim što nisam sposoban reproducirati što je Troki složio, tip mi je stvar dodatno zakomplicirao (u njegovom svijetu, pojednostavio) i sad ja to moram prokužit i uvjerit njega da sam prokužio. A ja se nadao prijavit diplomski 3.05., na dan “oslobođenja”.
Usput sam probao upisati jednu ocijenu koju čekam već 10 dana i uloviti mentora za diplomski. Alkar KrLe, u ništa! !opr019fj
Kako je to sve neslavno završilo još sam se malo počastio hodočašćem po bespućima birokracije, pa sam napravio tekući, pokušao napraviti radnu dozvolu i poreznu karticu, a još ni neznam što mi je činiti za zdravstveno.
Mljac, kako divan sunčan dan!