HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaSvezi, glede clanarine

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Kako ja imam racun u Privrednoj, a neznam kako ide sa uplatama u druge banke, mislim da uplata ide na ziroracun banke, a u poziv na broj se upisuje broj racuna. Al da ne zajebem, bilo bi mi lakse kad bi netko ako ima isto racun u pbz-u dao broj racuna, pa da ja njemu upatim, a on to produzi dalje b051ljku.

BaXuZ
    Participant

jel imas internet banking?

Dakky
    Participant

Kada sam se uclanio u ERSTE club (tekuci za mlade) i pitao kako da uplatim preko opce uplatnice neki novac na svoj racun, dobio sam ovaj odgovor:

pod ziro racun pises ziro racun banke u kojoj uplaćuješ.u našoj banci iliti Erste pod poziv na broj odobrenja stavljas 05 a onda u onoj sljedecoj duzoj kockici tj pravokutniku 804025002-broj tekućeg računa na koji uplaćuješ.šifra opisa plaćanja ti je 16. A ako ne želiš ići do banke onda se spoji na net pa sve fino uplati preko netbankinga koji smo ti najvjerovatnije otvorili (ako si ga htio naravno:)). Ako ti jos sta zatreba mozes se prosetati do korza ili nas nazvati na 320-072…

RimtuTiTuki
    Participant

jel imas internet banking?

da, zato i pitam …

ako nista drugo, prosetat cu se do erste

BaXuZ
    Participant

pa lijepo odes na netbanking od pbz, udjes i ispises opcu uplatnicu, ziro racun od bosiljka, svrha placanja – clanarina, poziv na broj, bilo sta pod cim ce bosiljko znat da si mu ti platio, npr 01-2006, onda kliknes provjeri, pa kliknes pohrani, pa oznacis plati i kliknes placanje i na kraju kliknes plati, erste ima daleko jednostavniji netbanking, al jebatga

RimtuTiTuki
    Participant

Sve je to ok, toliko i ja znam, ali to bi tako funkcioniralo da bosiljak ima ziro racun, ali mi je poslao samo broj tekuceg, a za to stvar ide onako kako je dakky napisao.

Hvala svejedno, rijesit cu ja to sa bosiljkom …

B051LjKo
    Participant

Ima bosiljak i ziro, nije bed poslati… samo reci ako ti treba

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.