Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Ima li tko iskustva sa doticnima, konkretno kupio bi jedan, za gledanje MaxTV to Go u kafani, prijenose Rijeke… u drustvu…

Ciljam na ovaj model… zbog 3G modula… a promet generiran Maxtv-om je besplatan ako si na T-Mobile mrezi (moze i prepaid!) … http://www.cobyusa.com/?p=prod&prod_num_id=10579&pcat_id=3001

E sad prema reviewima kazu da je taj 1Ghz procesor sasvim dovoljan cak i za 1080p filmove, da igre ne stekaju i ne trzaju, pa pretpostavljam da bi bio dovoljan i za streaming.

I sad dolazimo do pitanja glavnog – da li bi streaming uopce radio, posto na uredjaju ne radi flash?

Da li se flash moze instalirati kroz android market ili na neki drugi nacin?

Zanimljivo je da ni iPhone nema flash, ali streaming radi, kad se izabere stream, neka “druga” aplikacija ga preuzme i radi…

Pa da se ne zajebem, ako netko ima informacije iz prve ruke, bio bi zahvalan!

Pozdrav!

LittleCannon
    Moderator

Ovako

Tablet ispd 10″ nemoj niti uzeti u razmatranje. Također ispod minimum dvojezgrenog procesora nemoj ici jer sam malo sumnjicav o o glatkom streamnju i prikazu HD-a kroz takav procesor

Flash radi bez problema na androidu i onaj tko ti je rekao da ne radi laze.

Ostatak ti bas ne mogu previse pomoci s obyirom da sam ima prilicno malen broj tableta u rukama.

Ajkula
    Moderator

Dakky
    Participant

@Ajki — 5200 kn !!! a nema ni 3G … pa onda radje AjPed ..

onaj gore navedeni mi se cini ok za 1600 kn, 512 rama i 1ghz procesor bi trebali izgurati osnovne taskove bez problema, or not?

Ajkula
    Moderator

@Ajki — 5200 kn !!! a nema ni 3G … pa onda radje AjPed ..

onaj gore navedeni mi se cini ok za 1600 kn, 512 rama i 1ghz procesor bi trebali izgurati osnovne taskove bez problema, or not?

Al 3g mi uopce ne treba.

Ionako bi ga koristio u avionu ili na platformi.

Dakky
    Participant

Al 3g mi uopce ne treba.

Ionako bi ga koristio u avionu ili na platformi.

Dobro jel pricamo o tvom tabletu ili o mom ? 😀

Ajkula
    Moderator

Onda si trebao stavit naslov Dakkyev tablet. 🙂

d3uha
    Participant

Nisam siguran ali mislim da dam vidio u novom casopisu Vidi da imaju usporednitest tableta pa mozda da krenete od tamo

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.