Dakle ako niste upoznati sa gore navedenim pojmom, ne brinite se nisam niti ja bio dok se nisam zaposlio u !opr019jb pivovari !opr019jb . Naime radi se o kolektivnom okupljanju ( u mom slucaju unutar firme) gdje se prije nego sto se prijedje na prezderavanje i lokanje, igraju drustvene igre tipa potezanja konopa, prijelaz preko bazena na splavi….. ( na zadnjem TB na kojem sam prisustvovao slagao sam mini katapult i igrao mini golf :smt112 )
E sada zasto vam ja to pricam? Zato jer ideja kao takva nije losa, a posto su se nase klanske pive prorijedile, i to jako :smt093 , odlucio sam da poduzmem nesto po tom pitanju.
Kako vec neki znaju, moj teren u !opr019jb je sjeverna Istra, i u ovih mjesec i pol sam je i poprilicno upoznao. A danas sam doznao da ce se u 4 mjesecu otvoriti jedan lokal koji je pod mojom jurisdikcijom u Porecu ( inace sezonski radi). Priznajte jos uvijek ste zbunjeni. :smt112 :smt112 :smt112
Naime lokal se nalazi u sklopu carting piste i doznao sam da je vlasnik pristojan covjek s kojim se dade pricati o dobrim popustima za grupu ( pa jos pride koja gajba pive i imati cemo gotovo besplatno) sto znaci da bih sve vas volio odvesti u Porec sredinom 4 mjeseca na poludnevno, ili cjelodnevno ako netko ima volje, utrkivanje u Cartinzima, pa kom opanci kom obojci. Pobjednik dobiva nesto za sto cemo se vec dogovoriti ( Moby ne veseli se, jer s obzirom na tvoju proslost ti ces startati sa penaltyijem u obliku vrece cementa na kartingu)
Dakle da vas cujem drugari jeste li ZA? TATARATIRAAAAAAA!!!!!1