HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportTeamSpeak RC2 server edition

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

daMassa
    Participant

Trebala bi mi malo veca pomoc oko doticnog programa. Nisam siguran, ali mislim da Vi (RI051) imate stavljen TS na server na kojem je hostana stranica?

U svakom slucaju bilo to tako ili ne, mene zanima slijedece:

– Kako mogu instalirati i podesiti TeamSpeak na placenom web hostu gdje drzim sajt? Baziran je na Linuxu…

Nisam nasao nikakve korisne tutorijale pomocu GooGla i ostalog, zato se i obracam ovdje jer ste klan i aktivno koristite TS, pa smatram da mozda netko to zna…

Puno hvala na odgovorima! !zivili

Troky
    Keymaster

Trebala bi mi malo veca pomoc oko doticnog programa. Nisam siguran, ali mislim da Vi (RI051) imate stavljen TS na server na kojem je hostana stranica?

TS2 nije hostan na istom serveru gdje su stranice niti gameserver.

U svakom slucaju bilo to tako ili ne, mene zanima slijedece:

– Kako mogu instalirati i podesiti TeamSpeak na placenom web hostu gdje drzim sajt? Baziran je na Linuxu…

Nikako ako nemas shell account i ako ti provider ne otvori potrebne portove.

Nisam nasao nikakve korisne tutorijale pomocu GooGla i ostalog, zato se i obracam ovdje jer ste klan i aktivno koristite TS, pa smatram da mozda netko to zna…

Puno hvala na odgovorima! !zivili

You’re welcome.

daMassa
    Participant

Dakle moram calenzi bite da si jos i to hostam… Damn it!

Dakky
    Participant

Ako imas adsl ne neophodno. Registriraj se na nekom dyndns servisu i na svom kompu digni ts2 server. Raditi ce sigurno…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.