Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle nakon odgledanog filma, jedna stvar se deckima mora priznati, a to je da su se svojski potrudili. Od najavljivanih 51 minute filma, ispostavilo se da je otprilike 20tak minuta samo napucavanje sa nekih servera, dok je ostatak rezirani film. I taj ostatak je ono odlicno. Svaka cast. I prica i zaplet i izvedba. Efekti su napravljeni fantasticno i ovo je jednostavno film koji morate pogledati ako se smatrate igracima armije. Ako nista drugo odmah dobijate zelju za pucanjem.

Uglavnom ukratko autorima:

!opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2

LittleCannon
    Moderator

Ah da, zamjerka ide jedino na ogromnost filma a koja iznosi 781Mb

Groo
    Participant

Jel ja mogu tome nekako pristupiti preko wirelessa?

Kako da kontaktiram sa tvojim racunalom?

Troky
    Keymaster

@Groo: Ne mozes jos jer je mobiju grunuo cvor.

Dakky
    Participant

groo, imas na gigi.ri /dakky cijeli film pa downloadaj

Groo
    Participant

groo, imas na gigi.ri /dakky cijeli film pa downloadaj

Ajde sada rijecima jednog dvogodisnjaka.

Kojim program? Sta upisati? Moram li gasiti internet?

Odjebaus
    Participant

Dajte neki funkcionalan link da to skinem i bacim oko.

LittleCannon
    Moderator

B051LjKo
    Participant

Ma film je skroz nerealan, kakvi su ono noobovi na ekstrakciji; da smo se mi spawnali na lijepom nataracali bi ih onako naivne kao beba zvecku [uistinu super zvuci RPG operator na srušenoj :-]…. a tek onaj hack/exploit sa snajperom na neboderu…. strahota…

KrLe
    Participant

Daj ne “traži dlaku u jajetu”, Filmić je zamišljen kao što bi trebalo igrati, organizirano pokrivanje terena. Jest da me se dojmilo, na ekstrakciji, da su otpizdili na south i kao ful se međusobno štite i nitko ne baci pogled u park! Jedan pošteni rusher bi ih nataracao sve. lol Uostalom ona dva snipera na krovu mogu sami rješiti sve na 87% mape, tako da nemamo o čemu pričati. Cijeli ostatak akcije je suvišan. Nego, palo mi je napamet da je možda u početku bilo tako zamišljeno samo nije stiglo da nas u tom obliku… Zanimljivo. Btw, jednu mapu uopće nisam prepoznao, ono u polumraku u nekom porušenom gradu, nešto između car-a i hospital-a. Što je ono? Spaljeni auti i rpgovi… Koja je, zapravo, svrha tog filmića? Ja sam mislio da se raspravlja o onom nekom filmiću, koji nisam gledao, u kojem se ljudi zajebavaju i glume armiju, a skinuo ovo.

LittleCannon
    Moderator

SF PCR je odgovor na tvoje pitanje

B051LjKo
    Participant

Jao jao, ne trošite vrijeme na raspravu oko prpošno-satirične opaske koja nema nikakve veze sa ukupnim dojmom 🙂 koji je odličan…

Samo iz it just me [and pepić] ili im nije trebao onaj intermezzo u sredini (mene je malo udavio)

LittleCannon
    Moderator

Da, tu sam lupao fastforward

LittleCannon
    Moderator

Ah da primjetih kako pojeftinjenjem ADSL-a nitko arlauce da mu se presnimi kopija. Svi vi sada !hekla svoju mrezu

Dakky
    Participant

meni je skinuo gigi s wirelessa, ima flat, pa sam pokupio od njega, a za druge ne znam 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.