HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsThreadovi o mapama

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1766

  B051LjKo
  Participant

  Samo napomena – donji thradovi nisu ništa definitvno nego samo štura skica i preložak kako bi bitka trebala teći. Slobodno pišite svoje a bome i crtajte. Bilo bi super kada be se neko prihvatio detaljnog označavanja uobičajenih kemperskih spotova, dobrih hull down položaja itd.

  Hi rez karte možete naći na http://www.ri051.com/wp-content/uploads/2010/12/grille_1.jpg ali imajte na umu da su sve na mirrorane po nekoj osi pa to popravite i nedajte da vas zbuni. Također na većini karti se ne vidi crvena linija pa će vam se činiti veće nego ono po čemu inače igrate.

  Što se mog [vraninog] škrabanja tiče… Strelica označava predloženi pravac proboja dok je crta sa šiljcima predloženi obrambeni položaj. Žuta elipsa je baza i uobičajeni položaj artija. Ako postoji jos nes na slici ubjašnjenje je uz nju.

  Karte sam za sad obradio vrlo štruo i prikazao na istoj slici oba kompanija. Vjerujem da će malo koji plan preživjeti do trenutka kada je netko probio na tuđu polovicu karte i nemam dosta iskustva za složiti tako kompleksan plan… Niti mi se da trenutno. Evo ovo za početak pa ćemo razvijati lako.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.