HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMTko se to krije u mom susjedstvu ?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

Groo
    Participant

Crono ovo se pitanje tebe tice :smt077

LINK

Da ne mislite kako sam ja trazio ovakav prostor ovaj link sam pronasao na nekom drugom forumu (rirock.net)

crono
    Participant

ZNAO SAM….

Zapravo nisam znao ali svaki put kad idemo ja i kolege zapalit ispred u ” saonu” ulaze razno razne FACE.

Miu na poslu smo bili uvjereni da je kupleraj kad ono…

Nema sanse da vise pusim ispred vrata…

Hvala na informaciji!!

crono
    Participant

Još uvijek nemogu vjerovat. Ja sam mislio da nisam nikad u životu vidio pedera, a u stvari ih vidjam svaki dan.

THE TRUTH IS OUT THERE!!!!

Jeste procitali knjigu gostiju!!!

BTW kako si ti to sazno?

KrLe
    Participant

LOL

Zh0rZh
    Participant

BTW kako si ti to sazno?

Pa rekao ti je … na nekom drugom forumu.

Na ghay forumu :smt046 :smt046 :smt043 :smt044 :smt042 :smt055 !flasher

RimtuTiTuki
    Participant

Da ne mislite kako sam ja trazio ovakav prostor ovaj link sam pronasao na nekom drugom forumu (rirock.net)

Ma nemoras se sramit, volimo mi… :smt083 mozda bolje reci drag si ti nama kakav god bio

Groo
    Participant

d3uha
    Participant

ajde groo ne izvlaci se.. prihvacamo te mi takvog kakav jesi, glavno da ne gledas nase guze lol

Groo
    Participant

Sad mi je zao sto sam odao mjesto na koje idem da me !opr019ft svaki vikend !opr019j2

crono
    Participant

Meni je vise dosta u tom WC-MILU .Moram prodavat ususivace , nosit frizidere od 5 tona ond odem na pus pauzu i moram gledat pedercine kako se smijeskaju ( jer znaju da ce dobiti) pri ulazu u saonu.!!!

BTW ulaz u saonu je 1,5 m od ulaza u ve-mil

B051LjKo
    Participant

Meni je vise dosta u tom WC-MILU .Moram prodavat ususivace , nosit frizidere od 5 tona ond odem na pus pauzu i moram gledat pedercine kako se smijeskaju ( jer znaju da ce dobiti) pri ulazu u saonu.!!!

BTW ulaz u saonu je 1,5 m od ulaza u ve-mil

HE he [tko je gledao top listu nadrealista će shvatiti slijedeću rečenicu] nije to slučajno…. :smt077

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.