Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

S obzirom da je jedna od ideja konacno pretocena u stvarnost, a s obzirom da je provedba bila vise nego uspjesna, odlucio sam predloziti da sve to prebacimo na malo ozbiljniju osnovu.

Dakle, traze se 6-orica ozbiljnih kandidata koji ce moci garantirati svoje prisutstvo na minimalno 80% meceva, a samim tim ce biti obavezni prisustvovati treninzima koji bi se odrzavali nedjeljnim terminima. Ta 6-orica bi bila Alpha tim za igranje meceva i najvjerovatnije bi igrali gotovo sve meceve. Ta 6-orica bi bila ponos i dika ovog klana, mokri snovi svake zene, suza radosnica u majcinom oku i drhtaj oceva srca. Na spomen naseg imena muskarci bi se grcili u fetusni polozaj i jecali, a obicni smrtnici bi nam prinoslili zrtve u nasu cast u vidu neogrranicenog broja djevica…..

Takodjer ostatak tima je vise nego pozvan da se prikljuci treninzima.

Mislim da nam je svima bilo dosta glumljenja vrece za napucavanje i ako zelimo i dalje igrati meceve mislim da bez ove ideje provedene u stvarnost necemo daleko odmaknuti od gore navedene izjave.

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

Groo
    Participant

Jeeeeeeeaaaaaaah

Imat cu !sniper

Napokon.

B051LjKo
    Participant

Jušiš….. Ne treba brinuti oko operatera timskog Squad Automatic Rifle-a iliti u narodu poznate i svima nam drage testerice….

LittleCannon
    Moderator

Squad Automatic Rifle

gdje ti gore vidis “W”

B051LjKo
    Participant

gdje ti gore vidis “W”

? !blond? !opr019hy

B051LjKo
    Participant

SAW ili AR, weapon ili rifle… sejm shiT! !opr019kp

LittleCannon
    Moderator

Pila se zove pila jer joj skracenica SAW, odnosno Squad Automatic Weapon !blond

LittleCannon
    Moderator

Ah vidim, doslo ti je do mozga prije nego sto sam napisao

B051LjKo
    Participant

!opr019kp

LittleCannon
    Moderator

!opr019fz

Troky
    Keymaster

Računajte na mene.

B051LjKo
    Participant

!opr019fz

!opr019kp

diGestive
    Participant

…zao mi je sto nisam mogao prisustvovati na otvaranju nove sezone treninga, iznerviran pingom i shrvan poslom nisam se mogao pridruziti…ali nema te sile koja me moze sprijeciti da se slijedeci put ne pojavim sa svojom omiljenom 203icom…

count me in…

Dakky
    Participant

ovo je malo bezveze s mog stajalista. ljudi koji ponekad mogu biti doma i igrati match a ponekad ne mogu u ovoj varijanti ispadaju u svakom slucaju. ako ce se vec ovo i raditi, onda predlazem i otvaranje Beta tima odnosno nove ekipe na ladderima i nove 6-orice koja ce igrati svoje mape i dogovarati vrijeme kad im pase…

Groo
    Participant

@Dakky losa ideja

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.