Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Ja isto imam slicno iskustvo… Krenuo na FER u Zg, izdrzao cijeli jedan semestar i zakljucio kako mi se bljuje od zagreba i obznanio starcima vijest kako ja vise ne idem u Zg. Starci nisu forsirali nego su mi rekli nek se onda uhvatim lopate sto se i doslvno dogodilo (stari je imao gradjevinsku firmu). Nakon par mjeseci jedva sam cekao da pocne nova skolska godina i da se ponovo upisem na faks (u Rijeci, of kors).

Egzekli ono sto ja pokusavam rec. Daj mi kramp i lopatu i kad shvatim (ako) da je to jebeno pretesko i da je puno lakse ucit, mozda se stvari promijene. A mozda su u sumi………..

Mislim ono, nemojte se ni trudit, zacrto sam si nesto u vugla i nema smsila sljedecih godinu dana zajebavat se i pit kave umjesto da sam na faxu …. bolje da idem radit …….. !opr019g7

Odjebaus
    Participant

Dečko, kada odrasteš i sazriješ jednog dana shvatit ćeš da su svi ovi papani koji ti sole pamet ipak bili u pravu, ali te godine koje si potrošio na dokazivanje gluposti na potpuno krivi način ti se nikad neće vratiti, a mogle su ti biti najljepši period u životu kakav je većini nas i bio.

BaXuZ
    Participant

dakky, ustvari kad malo bolje razmislim, tebi stvarno treba da odeš recimo u 3. Maj, da malo osjetiš kako te ljudi jebu dok radiš teški fizički posao, brzo ćeš pobjeć nazad na fax

BaXuZ
    Participant

al nemoj bit pizda pa se sakrit u neki kompjukter servis i zahebavat se sa stvarima koje voliš i idu ti od ruke, to te neće opametit, bit će prelagano

Groo
    Participant

Grujo dobio danas posao u “Hidroelektra Niskogradnja” kao inzenjer gradilista u tehnickoj spremi (citaj: blesavo uredski posao pisanja dnevnika, knjiga i ostalog nacrtnog materijala; sa povremenim izletima na teren) na dionici punog profila autoceste Rijeka -Zagreb (Grobnik – Vrata).

Slijedeci tjedan pocinje okoncanje svih neradnickih muka. !YeahRight

KrLe
    Participant

Tako treba Groo! Srce Ruka i Lopata!

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.