HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportTrebaju mi slušalice sa ugrađenim pojačalom

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Jel netko zna da li postoje slušalice sa ugrađenim pojačalom, ili gdje ima za kupiti jeftino pojačalo za slušalice.

Problem je sljedeći, deda mi je gluh, i trebale bi mu gromoglasne slušalice, koje bi trebalo spojiti na maxtv prijamnik preko chincha, da može zajedno sa bakom gledati TV.

Imao sam sharkoon cosmic, i znam da su one imale pojačalo… samo što ih više nema u ponudi.

Svi prijedlozi su dobrodošli…

Dakky
    Participant

Opcija #1

248,00kn 4-kanalno pojačalo za slušalice (Google Did It)

LINK

Opcija #2

309,00 kn logitech 2.1 zvucnici koji imaju headphone prikljucak na daljinskom upravljacu (usput pojacan od strane pojacala za zvucnike)

npr ovo – LINK

Opcija #3

Slusalice koje si naveo

KrLe
    Participant

čekaj, pa ne treba ti pojačalo?

Uzmeš wireless sluške koje imaju pojačavanje na njima?

Preko činča dobiješ drito audio signal bez volume-a i narihtaš si kako ti paše?

Jel imaš činč izlaz, to bi išlo preko linije?

Dakky
    Participant

@ KrLe — da RimTu-ov djed ima liniju, ne bi mu trebalo pojacalo? 😀

Signal dobiven preko činč izlaza ima na primjer snagu 10, a slusalice mogu izraziti snagu na primjer 100. Dakle treba ti pojačalo da dignes sa 10 na 100.

Wireless sluske nemaju pojacalo u sebi vec samo “daju” zvuk od 0-10, sto je na njihovoj skali potenciomentra 0-100. Ali sam zvuk u slusalicama je i dalje max. 10.

Dakle treba pojacalo kako god okrenes….

RimtuTiTuki
    Participant

Uspio sam naći Sharkoonice… deda je sretan ko malo dijete… zadnja 4 sata se ne odvaja od televizije.

KrLe
    Participant

kud prije?

i več instalirano? Ma di u Ri ili Rab?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.