Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Da li trebam nesto reci?

Troky
    Keymaster

…opet ti…

😛

BaXuZ
    Participant

nije mogla nedelja bit trenenig?

Dakky
    Participant

nije mogla nedelja bit trenenig?

potpis

LittleCannon
    Moderator

Molio bih vas da ne podcjenjujete mapu, i da imate bar sat vremena svjeze odigranih na mapi prije treninga, sto bi znacilo ekipa koja igra mec barem 3 sata sve skupa sa treningom

Mapa je zajebana, losa je vidljivost, protivnici se tesko uocavaju, male su udaljenosti pri razmjeni vatre i headshotovi nisu rijetkost. Znam po sebi da kad se joinam na mapu nakon duzeg perioda neigranja da mi treba i do sat vremena prilagodbe, a u tih sat vremena glumim najcesce vrecu za napucavanje.

Sve ovo serem, jer se dade primjetiti u nasem klanu zelja za kvalitetnijim igranjem, a po meni jedini pristup da dignemo kvalitetu jest da malo ozbiljnije uigramo mape.

RimtuTiTuki
    Participant

A onda nek se prijavi netko iskusniji od mene, jer ja imam 5 minuta na ovoj mapi… a neznam kad cu dobiti graficku…

LittleCannon
    Moderator

Ok, da te brisem iz prijava onda?

RimtuTiTuki
    Participant

Ok, da te brisem iz prijava onda?

zasto, to mogu i sam?

Graficka je tu za mech 100%, a za trening 50%,

Neznam mapu, ali ako bude falilo ljudi pucat cu… nije mi bila namjera seruckat,… na prijavama sam da se zna da sam raspoloziv taj dan, ali ako ima netko tko bolje zna mapu, rado mu prepustam mjesto…… a mislim da cu, iako neznam mapu, vise smetat njima nego vama…

Jedina mapa na koju se ne prijavljujem je Mountain ambush… ona je previshe za moje osjetljive zhivce :smt050

LittleCannon
    Moderator

Neznam mapu, ali ako bude falilo ljudi pucat cu… nije mi bila namjera seruckat,… na prijavama sam da se zna da sam raspoloziv taj dan, ali ako ima netko tko bolje zna mapu, rado mu prepustam mjesto…… a mislim da cu, iako neznam mapu, vise smetat njima nego vama…

E upravo sad seruckas.

Znaci igras mec i gotovo. Ako ne stignes na trening, sutra cu ja s tobom prije meca proci mapu i pokazati sve sto trebas znati. :smt047

B051LjKo
    Participant

Aaaargh….. slatko, Rimtu Pepić te uzeo za posinka :smt056 … pod svoje vodstvo i protekciju… :smt098

KrLe
    Participant

LOL kako si zao siljko ccc

B051LjKo
    Participant

:smt077

LittleCannon
    Moderator

Aaaargh….. slatko, Rimtu Pepić te uzeo za posinka :smt056 … pod svoje vodstvo i protekciju… :smt098

Nije to biti zao, nego je to bol dijeteta odbijenog od sise i njegov tuzan plac sto od sada mora sve sam, osjeca se napustenim, prevarenim, izdanim i nadasve ljubornim :smt022

Groo
    Participant

Zelim puno srece ekipi topovskog mesa. Tkogod oni bili.

Znajte da navijam za vas i dajte lekciju ovim umisljenim igracima meceva. :smt077

RimtuTiTuki
    Participant

E upravo sad seruckas.

Jedino sto sam seruckao je da neznam mapu, igrao sam je pun q…, ali pred 3-4godine, tako da je malo ishlapila…

Znaci igras mec i gotovo. Ako ne stignes na trening, sutra cu ja s tobom prije meca proci mapu i pokazati sve sto trebas znati. :smt047

Pa nisam se ni mislio odjavljivati, mislio sam da ce se mozda javiti netko tko zna mapu bolje od mene..

A sto se treninga tice, grafulja je u mashini, i nakon nekih peripetija je proradila vishe nego dobro… na valjku ne pada ispod 22, a ukupno poboljsanje je odoka nekih 20-tak posto :smt080

i da… hehe… moram se pohvalit… dobio sam jos godinu dana gartancije na Grafulju :smt029

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.