Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Iz nekog čudnog ražloga armija mi vrlo neugodno lagucka, što ima dosta nezgodne poslijedice po moje raspolozenje, želju za igrom i fragrate. Osjecaj je kao da konstantno igram sa malim konstantnim šugavim LAGom…

kanta ne bi smjela biti problem, A64 3000+, 512 RAM, 6600TD grafika; Igram na 1024y768 na normal postavkama i FPSi se vrte uglavnom oko 50 i više, na extrakciji normalno padne ali nipošto ne bi smjelo zajebavati…

Svako malo se čuje f’ukin disk koji zaruli !Guillotine kod gotovo svakog laga…

BTW. i nakon šo je AVG isključen nije se nista promijenilo…

Troky
    Keymaster

ju nid mor ram

LittleCannon
    Moderator

Otovori armyops.ini i promjeni CacheSizeMegs vrijednost i cetvrtinu tvog ukupnog RAM-a.

Takodjer u meniju u igri pod settings/game stavi tockicu u preload all players skins ili tako nesto

moby
    Guest

Ju nid more ram definitivno, ja sam igrao na 512 i acshiralo je STALNO, slabiji komp sam apgrejdao na 768 i vec je bilo OK, 1Gb je naravno jos bolje!

RimtuTiTuki
    Participant

Ma ne mora bit do toga, meni je razlika samo u brzini ucitavanja, nakon sto se mapu ucita nema neke razlike …

RimtuTiTuki
    Participant

Hocu reci, nedavno sam, presao sa 1GB na 512 MB ram-a

B051LjKo
    Participant

Ju nid more ram definitivno, ja sam igrao na 512 i acshiralo je STALNO, slabiji komp sam apgrejdao na 768 i vec je bilo OK, 1Gb je naravno jos bolje!

jasno da je 1GB definitivno preporuka, ali ja doma igram na gotovo identičnoj kanti (dobro razlika je izmedju 6600 i 6800, ali ja sam na većoj rezi i detaljima pa je isti penisich) ali meni radi potpuno glatko i sa 512 RAMa; samo se oteli dok ne očita mapu… Neki kujac ga drugi zajebava… Pepić jel moguce da je to do onih shugavih IDE drivera koje nismo instalirali jer je blokirao komp…

LittleCannon
    Moderator

I te kako moguce. Skinite nove forceware drivere, mislim da su vani vec oko mjesec dana. Naravno prije nego krenete u instalaciju kreirajte jedan restore point

KrLe
    Participant

Probati ću ovo sa driverima, čim potjeram brata s kompa. Hvala na sugestijama. Što se rama tiče, u planu je.

KrLe
    Participant

littlegun, hvala. stavio sam nove drivere i radi puuuno bolje. samo se nadam da mi neće opet počet neprepoznavat disk. pokusno sam ga dvaput restartao i za sad je ok. živi bili pa vidjeli.

btw, sada mi pokazuje disk kao da sam ga spojio preko usb-a, daje mi opciju da ga removeam?? što će se desiti ako to slučajno kliknem??

LittleCannon
    Moderator

iskopcati ces disk, to je sata disk koji podrzava hot swap. Slucajno se nista ne desava pa tako ni ovo se nece slucajno desiti ako budes pazio

KrLe
    Participant

HAHAHA. Dobro, ako ga namjerno iskopčam, kad restartam komp će, pretpostavljam, sve biti ok?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.