Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Da li ima uopce zainteresiranih za taj turnir u Gorici?

B051LjKo
    Participant

Naravno da ima, ako ubrojim i tebe trebaju nam još dvije žrtve koje neće izmisliti razlog da ne idu…

PS. Naravno uvjek postoji mogućnost da mene posao zakara, (mada je s obzirom na vikend, opcija zakaranjavanja tog tipa je minimalna)

B051LjKo
    Participant

A tko zna, Gorica je vrlo blizu Zagreba pa bi mogli uzivo i zaigrati z Weljom i Lazom, za dvije ekipe bi nam dakle trebale još 4 žrtve, od kojih dvije ne bi pile 🙂

B051LjKo
    Participant

A i ne treba se tegliti kanta tako da je to uklonilo i poslijednju prepeku mojoj želji za sudar s najjačim klanovima u HR kamo neki od njih igraju “čudno” slabije i padaju kad ih krkneš; iskustvo je pokazalo da dečki “koji stvarno dobro pucaju” online, uživo nekako NE pucaju tako dobro”…

LittleCannon
    Moderator

Evo ja necu piti, ali nam ostaje pitanje prijevoznog sredstva, koje mora ispunjavati nekoliko uvjete od kojih mozda je najbitnije da se 4 osobe udobno voze i da ima mjesta za kantu izmedju nogu

B051LjKo
    Participant

i da ima mjesta za kantu izmedju nogu

Ponavljam, NE TREBA SE NOSITI KANTA

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Dec 01 2005, 01:17PM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

i da ima mjesta za kantu izmedju nogu

Ponavljam, NE TREBA SE NOSITI KANTA

Nisam mislio na kantu kao racunalo, tovare, nego na kanta vulgaris aka bucket

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Dec 01 2005, 01:21PM ]</span>

Troky
    Keymaster

Ja sam za.

I sada koristim priliku da potegnem pitanje klanskih majica. Oće bit šta od toga? Nadležni?

B051LjKo
    Participant

Nadležni ima riješen i dizaj (ako nisam spomenuo isti je VRHUNSKI ŠMEK) samo recite i baja ih ide izraditi… 🙂

B051LjKo
    Participant

Nisam mislio na kantu kao racunalo, tovare, nego na kanta vulgaris aka bucket

Aaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhh (nježno) volim kad mi tepaš… Pa uvjek se može rigati kroz prozor [ups možda sam opet krivo shvatio značenje i namjenu kante]

Troky
    Keymaster

Nadležni ima riješen i dizaj (ako nisam spomenuo isti je VRHUNSKI ŠMEK) samo recite i baja ih ide izraditi… 🙂

A da malo predstavis taj svoj dizaj?

LittleCannon
    Moderator

A da malo predstavis taj svoj dizaj?

Pa vidio si ih, on i diGe ih vec imaju (nije dobro opet palimvatru, nije dobro…….)

moby
    Guest

Koji ste vi briJachi 😉

B051LjKo
    Participant

Za sve one koji su zaboravili, ili dizajn “VietnamOpfor_aka_VRHUNSKI_ŠMEK” nisu vidjeli evo postam ga ponovo.

PS. BTW neslužbeni kanali govore o neizmjernom zadovoljstvu beta testera majica koja je i nakon višestrukog pranja ostala u mint izdanju, Dodatni fićr majice (vrhunski šmek op.a.) nije izostajao čak ni kada se okolina od oporavila od šoka i nevjerovatne ekstaze koju je ista uzrokovala kad su je pogledali.

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Dec 01 2005, 03:44PM ]</span>

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Dec 01 2005, 03:53PM ]</span>

B051LjKo
    Participant

Slika je omanja 🙂 i proporcionalna ekstazi koju uzrokuje u okoline 🙂

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Dec 01 2005, 03:53PM ]</span>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.