A tko zna, Gorica je vrlo blizu Zagreba pa bi mogli uzivo i zaigrati z Weljom i Lazom, za dvije ekipe bi nam dakle trebale još 4 žrtve, od kojih dvije ne bi pile 🙂
A i ne treba se tegliti kanta tako da je to uklonilo i poslijednju prepeku mojoj želji za sudar s najjačim klanovima u HR kamo neki od njih igraju “čudno” slabije i padaju kad ih krkneš; iskustvo je pokazalo da dečki “koji stvarno dobro pucaju” online, uživo nekako NE pucaju tako dobro”…
Evo ja necu piti, ali nam ostaje pitanje prijevoznog sredstva, koje mora ispunjavati nekoliko uvjete od kojih mozda je najbitnije da se 4 osobe udobno voze i da ima mjesta za kantu izmedju nogu
Nisam mislio na kantu kao racunalo, tovare, nego na kanta vulgaris aka bucket
Aaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhh (nježno) volim kad mi tepaš… Pa uvjek se može rigati kroz prozor [ups možda sam opet krivo shvatio značenje i namjenu kante]
Za sve one koji su zaboravili, ili dizajn “VietnamOpfor_aka_VRHUNSKI_ŠMEK” nisu vidjeli evo postam ga ponovo.
PS. BTW neslužbeni kanali govore o neizmjernom zadovoljstvu beta testera majica koja je i nakon višestrukog pranja ostala u mint izdanju, Dodatni fićr majice (vrhunski šmek op.a.) nije izostajao čak ni kada se okolina od oporavila od šoka i nevjerovatne ekstaze koju je ista uzrokovala kad su je pogledali.
<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Dec 01 2005, 03:44PM ]</span>
<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Dec 01 2005, 03:53PM ]</span>