Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

ArMaDa je opet (5.put ako se ne varam) zakarao i kickan je s TWL-a.

BaXuZ
    Participant

LOL, DarKKada

Dakky
    Participant

Treba napravit tablicu “zakaravanja”….. pa troky, ako ti se bude dalo, klan ce ti bit zahvalan, da preradis onu skriptu za statse i dodas column zakarao i broj koliko puta, a upisujes zakar sa kvacicom ili cime vec kad ides upisivat igrace koji su igrali

pa onda lijepo kao sto ste mene, tako i sve, 5 zakara i kick 1 mjesec, jos jedan zakar nakon toga, perm kick i mrak…….

Troky
    Keymaster

Ne da mi se.

Ima puno boljih načina za utrošit slobodno vrijeme.

A što se tiče kickanja s TWL-a to će ovisiti o mojoj slobodnoj procjeni u nazi stilu sve dok sam twl admin, što mi s obzirom na situaciju uopće nije drago i volio bih da se netko drugi toga uhvati.

ArMaDa
    Participant

hmmm istina sjebao sam ovaj put ali nisam zakarao 5 puta sigurno, ma nema veze samo kickaj 🙂

BaXuZ
    Participant

tako zbori pravi muskarac, kick u jaja

ArMaDa
    Participant

ne ne kick u jaja vracam twl kick oprastam 🙂

B051LjKo
    Participant

hmmm istina sjebao sam ovaj put ali nisam zakarao 5 puta sigurno, ma nema veze samo kickaj 🙂

Ja mogu izbrojati sigurno četiri u nizu, za peti nisam siguran… Pati 😉

Citirati ću Rojsa i njegovu čuvenu rečenicu, vjerovatno najpoznatiju repliku ikad službeno izgovorenu u saboru, “Budi muško, priznaj da si peder…”

Troky
    Keymaster

5. je gratis 😛

ArMaDa
    Participant

ma ne serite , s naseg compa se igralo (mislim na krleta i mene ) podosta za razliku od ostalih i igrao sam i ja utroje pa nisma nista pisao na forumu , jednostavno nisma se spojio i kickan sam zato dosta o tome !!! pogotovo ne pametne doskocice!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.