Maloga sam gledao na turniru kako igra. Precizan je za ne vjerovat, igra jako oprezno i pametno, krece se fenomenalno … ja mogu samo sanjati da cu jednog dana tako igrati.
Nije koristio nikakve cheatove ni tweakove, preko sat vremena sam buljio u njegov ekran, sto je vidio on, vidio sam i ja.
Ovdje se ipak radi o vrhunskom i talentiranom igracu kojem tweakovi nisu potrebni da bi rasturao. Vama pisem ovo prvima da eventualno prvo o tome prodiskutiramo ovdje a ne na drugim forumima.
Ma dete kreten igra opako… daleko od toga da je njubara…. ali daj nemoj da krenemo u priči o tweakovima i silovanjima jer je vrlo jednostavna… ‘oćeš biti u pjo vodama, moraš imati sve što i drugi da bi im parirao, znaš to i sam… inače si dojka….
Talent i hrpa truda (igraj kao manijak i nemaj druge obaveze osim armije) daju odličnog igrača, dodaj na to tweaksore i sa “stoku sitnog zuba” si vanzemaljac…
BTW. Igrao sam na nejmievoj kanti koju je prije turnira temeljito očistio, ali na jednu stvar je zaboravio, nije ugasio ono stanje što pojačava nečujne zvukove na mapama…. E pa mene je to bunilo za poludit i lakše bi mi bilo igrat bez njih (kad je enemy blizu nemam feeling kamo je, ali to je stvar navike) ali da jebeš nije normalno da ja iz def towera na bridgeu čujem tipa koji chrouchan hoda na midu, ili da čujem kada is croucha prijeđe u prone i slično…
Ponavljam, jako je dobar mali…. no to i dalje ne mijenja činjenicu da mi sa svih strana predbacuju “ma Color correction je vrh legenog brijega”… iskopat ću ja što sve koristi gamad…. tako mi Ice glavom i bradom :smt098 :smt098 :smt098