HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMUspjesno deinstalirana armija – objasnjenje

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Iako je mozda zazvucalo dramaticno, deinstaliranje armije nije potpuno impulzivan potez. Nisam odlucio nikad vise ju pokrenuti. Stvar je u tome da sam redoviti student do 30.9 do kada moram rijesiti jos 7 ispita da bih stigao prijaviti diplomski bez da pljunem tisucinjak ili vise kunica. U zadnje vrijeme sam dosta vremena trosio na igranje i jos vise na razmisljenje o igranju, toliko da me ruka pocela boljeti od polozaja i klikanja po misu.

Daklem, vrijeme je za malu pauzicu koju nikako ne bih mogao isfurati sa instaliranom armijom. Nagloj jucerasnjoj (nocasnjoj) provedbi deinstaliranja je kumovala cinjenica da se nekad lose nosim sa nesavrsenostima armije, zapinjanje za vlas trave, ping, naciljaj i pogodit ces (da), nekad mogu pogoditi muhu, nekad ne mogu pogoditi zgradu, potencijalni chiteri i sl.

Ergo, instalacija ce uslijediti kada pocnem davati ispite ili barem kvalitetno uciti, a do tada curveball rekord biti ce moj!

Groo
    Participant

Sretno sa fakultetskim obavezama :smt033

LittleCannon
    Moderator

Svaka cast na cvrstoj volji !opr019g2

Zh0rZh
    Participant

e: doublepost

Zh0rZh
    Participant

Joj ako te vidimo online bice :smt067 :smt067 :smt065 :smt065 !klofa !klofa !klofa

ArMaDa
    Participant

Hmmm bolje receno instalirati cemo je kad stignem na zasluseni godisnji ( racunaj 8 mj. ) a do tada uci sine uci

KrLe
    Participant

Valjda ću do tada dati koji ispit ili bar početi učiti!?

Inače, znao sam da ne valja raditi nagle stvari u životu, moja negativna energija nam je pokvarila auto, nešto cuca bateriju pa se ti sad jebi. Trenutno se akumulator puni u drvarnici, a onda će uslijediti uzaludno traženje zLoG potrošača koji jebe bateriju, a sve će završiti, tradicionalno, loše izabranim mehaničarem (električarem), i brdom potrošenih para na neshvatljivo premoštenoj kutiji sa osiguračima.

Iskustvo od golfa jedinice, koji je bio sjajan auto, pretrpio vožnju bez ulja, bez vode, bez dva cilindra, bez amortizera, ali kad smo stavili prekidač za rikverc i poigrali se sa kutijom osigurača više nije imalo nikakvog smisla. 🙂

Živio Balkan!

Živio!

Živjela tratinčice bijela i TAS!

RimtuTiTuki
    Participant

Da ne objasnjavam sta kako i zasto, a krle je to tako lijepo napisao…

Dakle armija uspjesno uninstallirana i kod mene…

Vracam se cim polozim koji ispit, ako uspijem nabavit kopiju, sva sreca nitko mi od drustva u zg ne igra ovo, pa nemogu past u napast…

Dakle ako ispiti prodju dobro, eto mene na kafici u Karlovcu…

LittleCannon
    Moderator

Dakle ako ispiti prodju dobro, eto mene na kafici u Karlovcu…

Da nisi malcice za kakvih 150km promasio

I da, nije kafica, nego !opr019jb

RimtuTiTuki
    Participant

E kako sam u pecnici zvanoj Zagreb(trenutno mi je u stanu 31.6) do 15.07, najbliza lokacija za nabavku armije je Karlovac, sat vremena biciklom…

a kafica je fraza, koja nakon 10 ujutro podrazumjeva pifo.. :smt040

Ruzno zvuci kad preko dana kazes idemo na pivo…

Troky
    Keymaster

Ruzno zvuci kad preko dana kazes idemo na pivo…

Kome ružno zvuči? Meni je to baš milo za čuti… !opr019iy

H.T.Get
    Participant

Ma ajd’ 🙂 Imas barem tri mogucnosti vise umjesto biciklom:

1. Javis se da ces doci, sjednes na bus, ja te pokupim na autobusnom u Ka

2. Javis da bi dosao, pokupi te moja cura u Zg, doveze te u Ka

3. Javis se n00bu, dodjes do naplatnih u Luckom, on te pokupi i doveze u Ka

Onda pijemo kavu il’ pivu, ovisi 🙂

KrLe
    Participant

Za armiju i pjeske!!! “Ja sam 350 kilometara…, peske!”

RimtuTiTuki
    Participant

Ma vec cemo nesto iskombinirat… ako nista svratit cu na povratu za Ri, pa cemo popit pifce 🙂

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.