HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointUtorak 11.4. McKenna 6v6

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

Groo
    Participant

Molio bi nadlezne oko ugovarnja doticnog meca da se dodatno raspitaju oko ljetne vremenske zone i da li je ovih 21:00 CET ustvari CEST

ili

treba dodati ovaj jedan ljetni sat pa onda igramo mec u 22:00.

Ja cu igrati a posto je mec 6v6 moja uloga ce biti ona deratizacijska (citaj: istrijebit cu sve stakore iz tunela :smt067 )

Troky
    Keymaster

Jucer je admin na TWL-u pojasnio da ako je match ugovoren u 21:00 CET da je to u stvari CEST zasad… da ne bude zbrke.

Znaci match je kako pise: u utorak u 21:00h po lokalnom vremenu

Dakky
    Participant

prijavih se, bas zelim igrati McKennu

Groo
    Participant

Igrajuci se jucer na nasem serveru McKenne shvatio sam da poprilicno suxamo na istoj. E sad. Prijedlozi za danas su svakako pozeljni i dobrodosli.

Evo mojih.

Match je 6v6 sto znaci idealno za 2 “trojke”. A “trojke” su Miro sta? :smt077 (uh sto mi se svidja ovaj smajli)

Honor strana

Prva “trojka” (2 cackalice + pila) odlazi na C objektiv s time da pila zaspema cestu te nakon toga se nalazi iza C objektiva oko kanalizacije te povremeno pogledava cestu i crkvu dok ova dvojica zahekaju C. Nakon zahekavanja ide kemp na objektivu.

Druga “trojka” (2 cackalice + pila) odlazi u crkvu te heka B. Dva ostaju u crkvi a jedan u zutoj zgradi pazi na tunnel i moguci flenk. Molim ove u crkvi da nadju prikladna mjesta za sakrivanje jer bombe je moguce bacati sa mnogo mjesta.

Ovim nacinom imamo 2 objektiva te cekamo njihov napad na iste.

Loyalty strana

Takodjer 2 “trojke”.

Prva odlazi na A objektiv…….postoje sada vise varijanti……probati zacepiti A a nekoliko nas kroz tunele doci na njihov spawn. Druga varijanta je dimiti, bombati te rushati u crkvu. Kako god ja sam stava da su tuneli kljucni u 6v6 igri.

Druga trojka odlazi prema C objektivu te pokusava isti probiti.

Uglavnom napisah gomilu sranja ali eto dosla mi je inspiracija. U svakom slucaju bez pravog pucanja nece biti niti rezultata. :smt067

Ova gore taktika znana je u narodu i kao “GUM”. :smt025

Groo
    Participant

tracker stauts VSP klana

Hmmm imaju podosta sati vise od nas. Sto znaci da cemo se morati dobro oznojiti danas.

Ja sam se vec nabrijao.

B051LjKo
    Participant

Volio bih da se nacrtamo oko 20H na nasem serveru, imam ideju o obrani crkve sa honor strane

Dakky
    Participant

S honor strane mislim da nas treba vise na C objektivu jer se jucer pokazalo da nas ni 4 ne mogu probiti jednog jedinog dobrog igraca iz loyaltya koji izrusha na C….. sjene se vide kroz zid i sve se cuje .. i on dotrci iz Lolayltya prije do C-objektiva nego mi iz Honora……

mozda budem kasnio max 10 min na match

Groo
    Participant

Cestitke svima za hrabru i odlicnu igru te zasluzenu pobjedu.

Pitanje……zasto kapetani ne napadaju na ljestvici dalje nego stojimo ovako bezveze da nas mogu drugi napadati.

Znam da je fora igrati meceve ali bilo bi super da i napredujemo na ljestvici takodjer.

Troky
    Keymaster

Cestitke svima za hrabru i odlicnu igru te zasluzenu pobjedu.

Pitanje……zasto kapetani ne napadaju na ljestvici dalje nego stojimo ovako bezveze da nas mogu drugi napadati.

Znam da je fora igrati meceve ali bilo bi super da i napredujemo na ljestvici takodjer.

Bez nervoze… evo izazvao sam protivnike na TWL-u i AALadderu….

Groo
    Participant

Ma nisam nervozan…….samo sam lijepo pitao. :smt049

Sorry ako sam tako zvucao. :smt066

B051LjKo
    Participant

Ja sam po novome kapetan, ali nastojim se ne dirati u izazivanje poradi mogućeg kaosa… Dovoljno je da mogu bacati oko na komentare u slucaju potrebe… Sad smo tu Pepic troky i ja, a kako mislim da nismo odigrali niti jedan mec bez barem jednog od nas trojice online mislim da je to asvim dosta…

Troky
    Keymaster

Ma nisam nervozan…….samo sam lijepo pitao. :smt049

Sorry ako sam tako zvucao. :smt066

Ja sam se samo shalio. :smt031

LittleCannon
    Moderator

Moje isprike, ali jucer nikako nisam stigao na mec, a i kad sam dosao doma samo sam se srusio

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.