Igrajuci se jucer na nasem serveru McKenne shvatio sam da poprilicno suxamo na istoj. E sad. Prijedlozi za danas su svakako pozeljni i dobrodosli.
Evo mojih.
Match je 6v6 sto znaci idealno za 2 “trojke”. A “trojke” su Miro sta? :smt077 (uh sto mi se svidja ovaj smajli)
Honor strana
Prva “trojka” (2 cackalice + pila) odlazi na C objektiv s time da pila zaspema cestu te nakon toga se nalazi iza C objektiva oko kanalizacije te povremeno pogledava cestu i crkvu dok ova dvojica zahekaju C. Nakon zahekavanja ide kemp na objektivu.
Druga “trojka” (2 cackalice + pila) odlazi u crkvu te heka B. Dva ostaju u crkvi a jedan u zutoj zgradi pazi na tunnel i moguci flenk. Molim ove u crkvi da nadju prikladna mjesta za sakrivanje jer bombe je moguce bacati sa mnogo mjesta.
Ovim nacinom imamo 2 objektiva te cekamo njihov napad na iste.
Loyalty strana
Takodjer 2 “trojke”.
Prva odlazi na A objektiv…….postoje sada vise varijanti……probati zacepiti A a nekoliko nas kroz tunele doci na njihov spawn. Druga varijanta je dimiti, bombati te rushati u crkvu. Kako god ja sam stava da su tuneli kljucni u 6v6 igri.
Druga trojka odlazi prema C objektivu te pokusava isti probiti.
Uglavnom napisah gomilu sranja ali eto dosla mi je inspiracija. U svakom slucaju bez pravog pucanja nece biti niti rezultata. :smt067
Ova gore taktika znana je u narodu i kao “GUM”. :smt025