Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Ima li netko namjeru u dogledno vrijeme kroz sljedecih tjedan-dva posjecivati doticni ducan s namjerom kupovine informaticke robe ili drugih dobara? Pitam jer imam bon od American Expressa od staraca u vrijednosti 1000,00kn pa bi ga dao nekom od vas u zamjenu za jednaku novcanu protuvrijednost. Meni bi skratili muke da si mogu kupiti nesto negdje drugdje, a vi bi ionako tamo kupili robu pa vam je svejedno.

Zahvan unaprijed.

Groo
    Participant

Hvala na ponudi.

Nisam zainteresiran. !alien

Troky
    Keymaster

Ima li netko namjeru u dogledno vrijeme kroz sljedecih tjedan-dva posjecivati doticni ducan s namjerom kupovine informaticke robe ili drugih dobara? Pitam jer imam bon od American Expressa od staraca u vrijednosti 1000,00kn pa bi ga dao nekom od vas u zamjenu za jednaku novcanu protuvrijednost. Meni bi skratili muke da si mogu kupiti nesto negdje drugdje, a vi bi ionako tamo kupili robu pa vam je svejedno.

Da si napisao “…u zamjenu za 500,00kn cash-a…” još bih i razmislio… 😕

Dakky
    Participant

AH. Pa podrazumijeva se da nakon trejda placam pivu, pizza cut i sve sto ide uz to 😉

Groo
    Participant

Eh, da je neka janjetina ili možda tartufi odmah bi sklopili posao 8)

Troky
    Keymaster

AH. Pa podrazumijeva se da nakon trejda placam pivu, pizza cut i sve sto ide uz to 😉

Bez pola polubijelog i 10 deka parizera uopće ne želim ući u pregovore. 😉

Dakky
    Participant

Dogovoreno 😉

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.