Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author

Weljo
    Participant

Bok ljudi!!!

Nakon jako jako dugo vremena odlučio sam vidjeti šta se događa sa vama.

Za početak sve vas puno pozdravljam.

Moram priznati da mi fali pucanje:(

Ako ništa drugo bar ću dolaziti na forum malo češće

Pozdrav od Welje

BaXuZ
    Participant

taman kad je 2.5 pred vratima, nebi ti bila losha ideja

LittleCannon
    Moderator

Pa di si lepi, bas mi je drago da te cujem. Evo kao sto vidis jos smo svi zivi, veseli i jos uvijek puskaramo. Kao sto si mogao procitati trenutno vlada patch groznica.

Ajde nam se vrati, bilo bi lijepo ponovo pucati sa tobom 😉

Weljo
    Participant

Moram ti priznati da opako razmišljam da zapucam sa vama.

Iako sam zamrzio armiju nakon onog nemilog događaja sa AASAom i varanjem,falite mi 🙁

Moja verzija doma je onaj DVD što si mi ga poslao Little, valjda 2.4, jel ima šta novoga ili je to zadnje?

Eh da, uvode mi kablovski internet flatrate,128/64, valjda će biti dosta za pucanje.

LittleCannon
    Moderator

ma valjda ce biti dosta.

DVD koji sam ti poslao je 2.4, znaci trebas samo skinuti patch 2.5 (78Mb) i to je to. Imas link u dijelu foruma za membrere

moby
    Guest

Di si PICK#@^%*@&

Cheateru stari prljavi 😉

Ajde pridruzi se staroj bandi [sa novim canovima]. Taman v2.5 izasla/izlazi pa da omjerimo snage na novim mapama…

Namoj da moramo chevape organizirat [iako nije da je tesko] samo da tu guzicu dovuces u Ri 😉

Veteranski pozdrav!

Groo
    Participant

Weljooooo

Weljoooooooooooooooooo

Imaš li bombonu?

Weljo
    Participant

Da bombonu,imam ja onu čokoladu za tebe sa čilijem,stoji već pola godine kod mene na polici i nikako da je pošaljem:) Možda joj istekao i rok trajanja:(

Upravo sam instalirao Armiju,kreirao novog igrača,pogodio 40meta(samo se hvalim) i zapucao malo pipu,i dalje me jebe DSL imam 200pinga i lag makar stavio netspeed na 2000,ali bilo je supeeeeer:)))

Igram sa 4xAA i 8xAniso, igra leti, 6800le otključan i nabrijan;)

E da, skoro zaboravih, zovem se Fenix, [Ri051]_Fenix

Hooah ~:(

njonjo
    Participant

alo Weljooooooo!!

Dakky
    Participant

ma kake su to gluposti. ti si weljo a ne neki tamo fenix!? budi weljo aka fenix i rijeseno 🙂

B051LjKo
    Participant

ili budi [Ri051]_Weljo_, Veljo_ Welj0 eto eto et

Weljo
    Participant

NE NE I NE …..

Weljo je mrtav, živio Weljo, a iz mrtvih ustaje ptica Fenix.

To ime mi više odgovara budući da nisam letio skoro 3 godine i sada sam u tjeku školovanja za civilnog pilota, te kada to završim napuštam HV i odlazim u civilstvo.

Ime je simbolično i doslovce odgovara mojem nastavku karijere,kako u igri tako i u stvarnom životu!

B051LjKo
    Participant

Što nikoga iz klana neće spriječiti da te i dalje Weljaka 🙂

B051LjKo
    Participant

BTW znači li to da si ponovno back on the roude, i jeli se to stari bajkersi moto “live to Armijat, Armijat to live” ponovo obistinio…

Weljo
    Participant

Među Vama sam i dalje Weljo,ali što se tiće armije,nema ga više,čak niti ako sretnem nekog starog igrača ne kanim mu skretati pažnju da sam Weljo,ok,možda nekome i da.

Za sada ću pucati onako malo da se zagrijem,ako mi krene možete računati i na mećeve.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.