hmm, ajmo nekakvu logiku upotrijebiti.
Ako negdje procitas da se odrzava turnir u 6 razlicitih igara, na istom mjestu u isto vrijeme, sa istim sponzorima i na istim kompjuterima, zar ne bi covjek sa minimalnim deduktivnim sposobnostima posumnjao u odrzavanje trunira u 7. igri i to turnira koji minimalno traje 16 sati?? Iako je izvor moje sumnje vijest objavljena u na BOL-u, mjesta kojeg prati reputacija polovicnog izvjestavanja, u ovom slucaju nisu nista pogresno napisali, sto znaci da je moja sumnja bila opravdana.
Sve što si rekao je apsolutno istinito… Izuzev izvora…. početak teksta sa “Ako negdje pročitaš…” ili sa “Ako u BUG-u pročitaš…” nikako nije ista stvar…
Najnovoji primjer njihove retardiranosti, neozbiljnosti, ineprofesionalnosti možeš pročitati ovdje… http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=81252
I vrapci na grani znaju da je Canonov 18-55 kit objektiv najveće smeće koje je netko ikada nazvao objektivom, za BUG-OVCE (meeememeeee) je to objektiv iz snova…. Toliko o njihovoj ozbiljnosti… Autor ove vjesti (čitaj doslovne prepiske PR dopisa kojeg su dobili, s jedinom kreativnom slobodom pri osmišljanju bombastičnog naslova) je izvalio glupost koja bi u PC svijetu imala ekvivalent nazivanja PCChipsove matične “Vrhunskim primjerkom inženjerske genijalnosti”…
PS. Nemoj šta zamjerit, nothing personal, samo mi se sere od BUG-a već duuuuuuuže vrijeme…
PPS. Iako “I couldn’t care less” za izbacivanje AA s njihove top liste, nekako mi se čini da ono, kao i ovo nehotično nespominjanje AA u vijestici, nije nimalo slučajno…